Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zbyt długi okres

Polecane posty

Gość gość

Biorę tabletki anty, pierwszy raz dwa dni temu zaczęłam drugie opakowanie (nie robiłam przerwy) ale od 8 dni mam okres! I nie zapowiada się żeby się skończył. A na 14-go wrzesnia do 19-go chcę nie miec okresu, bo przyjezdża mój kochany z którym widzę się pierwszy raz po 2 latach i mam miec pierwszy stosunek, nie chcę się tez czuć taka skrępowana bo mam okres, chcę być swobodna. Co mogę zrobić żeby ten okres mi się skończył szybciej? Znacie jakieś metody? Cokolwiek. Poza tym 8 dni to dużo, normalnie mam 5 dni. No i nie dostałam w terminie 20-go tylko teraz... Co mogę zrobić??

Gość gość
Pierwsze odwiedziła cię ciotka.Musisz ją ugościć,a potem zobaczysz co bedzie.Jak długo będzie chłopak gościł u ciebie?

Gość gość
będzie 5 dni

Gość uwazna
czemu po 2 latach się widzicie? :O co do sposobu to jakos niedawno na stronie głownej kafe była jakaś odpowiedź ginekologa na podobne pytanie, zalecił jakies tabletki lub syrop bez recepty, ale to sobie poszukaj na głownej :P

Gość gość
nie moge znaleźć nic o tym na forum, może pamietasz jaki to był wątek i pomożesz...a nie widzieliśmy się, bo on pracuje i mieszka w Maroku a poznaliśmy się przez internet, teraz po 2 latach przyjeżdża żeby się w końcu spotkać

Gość gość
okej, dzięki, spróbuję jutro kupić któryś z tych leków I tak, owszem, widzimy się pierwszy raz :) dlatego jestem wściekła że mam to krwawienie :/

Gość uwazna
Wiesz, czasem jak się kogoś pozna w rzeczywistości to okazuje się, że wcale ta osoba nie jest taka idealna, jak nam się wydawało. Poza tym nie wiadomo jak sprawdza się w życiu codziennym i czy jesteście dla siebie dobrymi partnerami życiowymi. Myślisz o nim poważnie? Może nie nastawiaj się tak jednoznacznie na te spotkanie :)) Nie znam chłopaka, ale żeby nie skończyło się tak, że przyjedzie do Polski, bzyknie cię sto razy i słuch po nim zaginie.

Gość gość
nie, akurat jestem co do niego na 100% pewna, nie muszę sie niczego bać, i nie nastawiam się ze 'koniecznie musimy się kochać!! jak nie to koniec świata!" nie i on tez mnie uspokaja, ale ja po prostu bedę się czuła ogólnie bardzo niekomfortowo z okresem, z reszta zawsze się tak czuje podczas miesiaczki, dlatego chciałabym tego uniknać, dla komfortu psychicznego

Gość uwazna
Oki, w takim razie powodzenia, i napisz kiedys czy syropek pomógł, może innym kobitkom się przyda :))