Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniajania91

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość aniajania91

Witam. Wiem ze to glupie z mojej strony i jest mi bardzo, ale chcialam sie Was poradzic w pewnej sprawie. Otoz jestem po bardzo traumatycznych przejsciach i wkrecam sobie rozne rzeczy zwiazane z ciaza, nikt ani nic nie moze rozwiac moich watpliwosci, dlatego postanowilam poszukac wsparcia u Was. Mam takie pytanie, dosyc intymne. Czy ktoras z kobiet mogla by mi wyjasnic na czym dokladnie polega plamienie implantacyjne i jak je odroznic od miesiaczki? Otoz moje cykle trwaja przewaznie 29, gora 31 dni. W nocy z dnia 26 na 27 sierpnia prawdopodobnie doszlo do stosunku bez zabezpieczenia, dodam iz wczesniej okres mialam 11 sierpnia. Niecierpliwie czekalam na miesiaczke ktora miala pojawic sie mniej wiecej kolo 9 wrzesnia i tak tez sie stalo, w tym samym dniu czyli 9 wrzesnia robilam test ciazowy rano na czczo, ktory wyszedl negatywnie, jednak co mnie zaniepokoilo moja miesiaczka trwal dwa dni, trzeciego dnia ustapila, po czym wrocila czwartego dnia po poludniu i ponownie ustapila. Dodam ze czwartego dnia rowniez robilam test ciazowy tym razem po poludniu i ponownie wyszedl negatywnie. Czy to mozliwe ze doszlo do implantacji po tak dlugim czasie? Czy to jednak miesiaczka? Dodam ze brzuch bolal mnie dosyc mocno jak przy okresie. Z gory przepraszam moze sie to wydawac dla kogos smieszne i haotyczne ale naprawde naczytalam sie roznych rzeczy i kazdy mowi co innego, mam nadzieje ze ktos mi pomoze i udzieli odpowiedzi na moje pytanie.

Gość gość
10 razy ten sam temat zalozysz?