Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podryw z łaski możliwe???

Polecane posty

Gość gość

Uważam, że jestem delikatnie mówiąc mało atrakcyjna... ale czasem idę ulicą i ktoś mnie zaczepi i chce się ze mna umówić...no ale ja wtedy mam wrażenie, że on się ze mnie nabija, nawet kiedys miałam związane włosy bo myślałam, że nikogo nie spotkam, a tu jakiś facet, że pieknie wyglądam, tak sie wstydziłam mojego ryja, że myślałam, że umrę ze wstydu. I zaraz zwiałam. Nawet sie wtydzę rozmawiać z facetami, staram sie zasłaniać twarz rozpuszczonymi włosami. Nigdy nikogo nie miałam, a mam 22 lata...Ja mam wrażenie, że ci faceci nie przyjrzeli sie dokładnie zanim zaczepili i teraz im głupio uciec, albo chcą kogoś tylko przelecieć i im obojętnie jaki ja mam ryj...nie wiem...wstydzę sie swojej twarzy...zreszta jak komus sie może podobać dziewczyna z garbatym nosem??? mam jakieś szanse na faceta myślicie, czy oni nie wiedzą co robią bo jestm ładnie ubrana???

Gość gość
tak to pewne a nie tylko mozliwe garbaty nos wyklucza mozliwosc meskiego zainteresowania sprawdzone und potwierdzone :D idiotka :classic_cool: