Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie dosyc nietypowe, ale mnie ciekawi.

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to jak sie czujecie kiedy macie biegunkę. Nie robie sobie jaj, pytam poważnie. Ja mam rzadko ale kiedy juz mam to mnie to przeraża. To ściskanie w brzuchu, to jak mi ciało wiotczeje, zawsze sie wtedy boje, że zaraz zemdleje. Do tego nudności, dziś to już naprawdę myśłałam ze zwymiotuje. Tu tyłek na klozecie, tu miednica na kolanach. Smieszne i nie smieszne zarazem. Wyszrpało mnie i nic. Troche dziwne. Pytam was czy tak samo się czujecie, podobnie czy może gorzej. Ja zwykle zaczynam panikować kiedy sie źle czuje. Chciałabym wiedzieć czy może mnie spotkać cos jeszcze gorszego, czy można w takiej sytuacji nawet zemdleć.

Gość gość
kurcze nie mieliscie nigdy, ze tak powiem >sraczki

Gość gość
ja mam tak codziennie od 2 lat ,jestem zrozpaczona i znerwicowana z tego powodu ,bo z domu nie moge wychodzic

Gość lilialuiza84
Rzadko się od tego mdleje. A, że się człowiek czuje słaby i wypruty, to normalne, jak najpierw coś go męczy w żołądku, a potem tyle się z niego wyleje.

Rzadko się od tego mdleje. A, że się człowiek czuje słaby i wypruty, to normalne, jak najpierw coś go męczy w żołądku, a potem tyle się z niego wyleje.

Gość gość
to macie problemy założyłam ten temat bo ja jak mam biegunkę to przeżywam jedno z najpiękniejszych doznań orgazm analny

Gość gość
tu autorka- w takim razie wspólczuje ci skoro tylko w ten sposób możesz przezyc orgazm analny.

Gość gość
22.54 a stoperan ci nie pomaga? co lekarz na to? to chyba nie jest normalne.

Gość gość
To jest p********e, czlowiek z wycienczenia najchetniej by sie polozyl a nie moze bo z doopy leci

Gość gość
nie mogę inaczej bo mojemu mężaowi nie mieści się w głowie by analnie się kochać. on uważa , że to grzech. ja mu nie zaproponuje. bo by chyba się ze mną rozwiódł . a co by na to powiedzieli teściowie?