Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TematNaLuzie

Jak spędzacie czas ze swoim Chłopakiem Dziewczną

Polecane posty

Gość TematNaLuzie

Witam W tym temacie opisujemy jak spędzamy czas z naszą drugą połówką. Czyli jak wygląda normalny dzien i co lubicie najbardziej robić razem. Zapraszam do dyskusji:)

Gość TematNaLuzie
dobra to ja pierwsza: seks, loda, seź, loda , sex , loda siku, kupa sex , loda ale nie zawsze tak jest , czasem wyjdziemy razem na miasto po piwo do tesco

Gość TematNaLuzie
A jeszcze... ile macie lat? :)

Gość TematNaLuzie
ja mam 17 a mój 34

Gość gość
Podobnie, albo on mnie kocha w usta, albo ja mu robię loda, tak na zmianę przez cały dzień, oczywiście jemy i sikamy normalnie jak wszyscy ❤️

Gość gość
A myslalam ze to tylko Moj by się ciągle bzykal... A tu każdy to sexoman ...

Gość gość
Odkryła amerykę... oczywiście że każdy :)

Gość gość
w weekendy wsiadamy w auto i jedziemy gdzie nas poniesie a to na jakaś wystawe a to do lasu, a to do jakiś ogrodów czy innych atrakcji turystycznych, potem jakiś obiadek i wieczorkiem do domku - lubie te wypady całodniowe. W domu razem sprżatamy, oglądamy filmy i seriale raz w tygodniu na większe zakupy. Raz w mc poświęcamy czas naszym autom myjemy je sprzątamy i 2-3 razy w roku woskujemy. Mamy mały ogród - raz w mc też tam coś porobimy - jakieś nowe nasadzenia i porządki.

Gość gość
Kobiety to tylko ****ać sie chcą

-odbiera mnie z dworca -jedziemy na posilek -jedziemy na zakupy -do domu -piwo -bzykanie -piwo -robimy lub zamawiamy jedzenie -piwo -drzemka w ciagu dnia -piwo az do wieczora, siedzimy, rozmawiamy -czasem potrafimy 6 h siedziec i gadać -bzykanie -film -bzykanie -sen -pobudka w nocy na bzykanie -rano tez szybki numerek -ogarniamy sie -jedziemy na sniadanie do kfc -jedziemy do innego miasta zazwyczaj, na obiad albo na kawę -wracamy -bzykanie -piwo -film -wracam do domu swojego

Gość gość
Normalnie