Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dotsdots

Spotykają się ze mną tylko przystojni faceci

Polecane posty

Cześć, może to co tutaj piszę wielu z was wyda się głupie ale myślę, że część mnie zrozumie i podpowie jak to zmienić. Moi partnerzy (ex) byli za przystojni, hm każdy ma swój typ ale byli oni rozchwytywani przez większość kobiet jakie znałam, dużo z nich osypywało ich komplementami. Na początku owszem było to miłe, że mimo iż nie uważam się za osobę szczególnie piękną oni postanowili wybrać mnie a nie mnóstwo innych ładniejszych kobiet, jednak po kilku takich związkach miałam dość "przystojniaków" są oni zbyt pewni siebie i uważają, że zawsze mają racje. Nie czułam się przy nich dobrze, to było ciągłe dostosowanie się, bo przecież taki facet zasługuje na ideał więc ciągła dbałość o każdy szczegół nie była mi obca. Chce normalnego faceta, przeciętniaka lecz tacy nie zwracają na mnie uwagi. Dlaczego?

Gość gość
ja znam przystojnych fajnych facetow

Gość gość
"Chcę normalnego faceta..." widać, że lecą na ciebie tylko nienormalni. Problem jest z tobą a nie z nimi.

Gość gość
Znam to z autopsji. Jestem dość przecietna ale przyciągam przystojniakow. Nie wiem czemu. Ale ostatecznie unikam ich bo to męczące. Poza tym jeden z nich próbował mnie zmieniać, ubiór makijaż itd. Bez sensu. Teraz jestem z gościem który jest przystojny ale nie metroseksualny. Pasuje mi to

pamietaj o wnetrzu,zewnetrzna powloka jest czesto omylna;))po sciagnieciu powloki ,zostaje straszne rozczarowanie

Może "normalnego" to złe określenie, ale chciałabym przeciętniaka takiego jak ja. kogoś przy kim będę się czuć na takim samym poziomie jak on a nie o głowę niżej...