Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana ciezarna

intercyza

Polecane posty

Gość zapłakana ciezarna

witam. jestem w ciazy i mam w pażdzierniku brac slub cywilny, cichy a latem wymarzony koscielny. mój facet pod namowa swojej mamy oswiadczył mi ze chce intercyze. jestem załamana. on tłumaczy ja tylko tym ze chce miec swiety spokój z matka. niestety ja nie moge jej podpisac. zawsze uwazałam ze wchodzi sie w zwiazek małzenski z miłosci, bezinteresownosci a intercyza oznacza brak zaufania i zakładanie ze kiedys sie rozstaniemy. mój facet pracuje za granica to wszystko co ma czyli mieszkanie i tak nie nalezało by do mnie, nawet bez intercyzy. zreszta nie zalezy mi na tym co ma bo pokochałam go kiedy nie pracował i nie miał nic. on mi zarzuca ze lece na majątek. rani mnie to ale nie wyobrazam sobie byc jego zona i kazdego dnia bac sie ze odejdzie i zostawi mnie i dziecko bez niczego. zaproponowałam mu ze wtedy nie bierzmy slubu ale z drugiej strony kiedys bede chciała miec meza i formalnie zwiazana rodzine. co mam zrobic? dodam jeszcze ze wydaje mi sie ze to pomysł tylko i wyłacznie jego mamy a on boi sie ja stracic

Gość gość
dobrze robi dzisiejszym d****** nie wolno ufac

Gość zapłakana ciezarna
to po co sie hajtac skoro nie mozna ufac?!

Gość gość
żeby matka pozwoliła legalnie posuwać tę do której k***s staje

Gość gość
dziecko nie zostanie bez niczego, więc poczytaj trochę zanim spędzisz cały dzień wyjąc

Gość gość
Przesadzasz. Intercyza chroni Ciebie przed jego długami. Nie chcą podpisać intercyzy wyłącznie te kobiety które chcą na małżeństwie zrobić interes. Zresztą - sama napisałaś, że będziesz bała się, że on kiedyś odejdzie i zostawi Was bez niczego. Dziwisz się, że on też myśli o ewentualnym rozstaniu? Każdy racjonalnie myślący człowiek musi brać taką możliwość pod uwagę. I jeszcze jedno - intercyza nie ma żadnego znaczenia dla dziecka - alimenty, ew. spadek.

Gość gość
ja bym odwołała slub, po slubie twoja sytuacje sie zupełnie nie zmieni, a jak on tak słucha mamusie to niech z mamusia zostanie

Gość gość
wczoraj płakałaś że się do ciebie nie odzywa bo nie chcesz zamieszkać z jego mamusią bo drze papę:D dziś widzę temacik o intercyzie:D:D:D

Gość zapłakana ciezarna
hehe:P no widzisz ze mam z tym swoim facetem same problemy. on sie chyba wczoraj tylko dla tego odezwał zeby powiedziec o intercyzie