Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach kupujących pieluchy DADA ?

Polecane posty

Gość gość
że to wyłącznie ich, a nie twoja, sprawa

Gość gość
Myślimy, że jesteś głupia :)

Gość gość
O wlasnie dobre pytanie. Niby sie mowi ze biedaki kupuja dada a ja Wam powiem ze pracowalam w przedszkolu i nazmienialam sie pieluszek maluszkom i wiekszosc rodzicow miala dady i to te bogacze wlasnie. A i moim zdaniem te pieluszki sa ok. Jestem w ciazy teraz i tez mamzamiar dady uzywac. Poczatek na pewno pampers ale potem jezeli nie beda odparzac dady.

Gość gość
Martw sie o siebie! Każdy kupuje na co Go stać,a tobie wra od tego😡

Gość gość
ja to za dużo o innych ludziach nie myślę, bo mam swoje sprawy na głowie. serio, analizujesz co kto w siatce do domu targa?

Gość gość
Ja widze zetujuz nie ma poco wchodic kurde kazdu zostajezbluzgany. A czemu pytasz autorko? Kupujeszte pampry czy chcesz kupic

Gość gość
glupim ludziom koncerny firmowe wmowia wszystko zeby tylko przeplacili. pieluszki Dada i Pampers to ta sama firma, sa wykonane identycznie, kupujac pampers doplacasz tylko i wylacznie za marke ktora nie wiem czemu uznawana jest za lepszą. m8ze flatego ze jest drozsza. w sumie ludzie mysla ze jak cos kosztuje wiecej to jest lepszej jakosc****ic na wode.....

Gość gość
Autorko nie kazdy ocenia ludzi przez pryzmat pieluch ktore kupuja dla swoich dzieci.

Gość gość
Odpowiadając na pytanie - myślę, że to fajni ludzie, znają się na rzeczy i nie przepłacają niepotrzebnie. sama używałam tych pieluch, lepsze niż te z rossmana i wcale nie gorsze od pampersów. a chusteczki dada są najlepsze, lepsze od nivea i pampersa

Gość gość
Ja kupowałam . One są bardzo podobne gatunkowo do oryginalnych pampers ów . Wiem bo upierał się ze tylko oryginalne . Ktoś mi polecił da da i sprawdziłam . Nie widziałam różnicy chyba ze ceny ;-) polecam jak ktoś kupuje to myślę DOBRY WYBÓR ☆

Gość gość
Że leży pod płotem, zdycha z suchości i ma pchły na pępku :D

Gość gość
Że chce kupic dady ale sie wstydzi i martwi co ludzie o nim pomyslą.

Gość gość
...że chodzi do biedronki

Gość gość
po rosyjski da dada

Gość gość
Temat oczywiscie głupi,bo co to kogo obchodzi jakie kto pieluchy kupuje ale moim zdaniem pampersy sa lepsze od dady,cieńsze i bardziej chłonne,a tez nie ma znowu takiej wielkiej roznicy w cenie,przewaznie kupuje na promocjach jak nie w tesko to w netto,zawsze gdzies jest jakas promocja,i wtedy 1 szt wychodzi ok 54-60gr a dada o ile pamietam tez cos kolo tego

Gość gość
Dlaczego mówicie, że pampersy to tylko dla "bogaczy". Paczka 54szuki w promocji za 33zł taka sama paczka dada 30zł. Różnica w cenie jak żadna.

Gość gość
Ręce opadają ...co to za temat do rozmów.Ludzie czy Wy już naprawdę nie macie gorszych zmartwień....Nuda totalnie ogłupia ..Pytania tak infantylne że masakra..Pytanie do autora ..co myślisz o ludziach którzy używają worków na śmieci Jan Niezbędny...

Gość gość
Myślę, że mają małe dzieci :) A co do pieluch to miałam paczkę jedynek a teraz używam pampersa bo w rosmanie z kartą mam 82 szt za 45 zł więc wychodzą podobnie a dodatkowo rabat tam sobie nabijam. Ale dużo osób je chwali więc jak się skończy promocja to pewnie na dady się przerzucę bo te z rosmana są chyba gorsze. A co do chusteczek - też kupuję w rosmanie takie różowe bo są mało nawilżane (z pampersów aż cieknie) i prawie nie pachną.

Gość gość
ja za dady dziękuje, wolę dołożyć i kupic pampersy bo dada to śmierdzące dziadostwo. Żadne pieluchy pampersom nie dorównują

Gość mama_z_Gotham_City
ja myslę o ludziach kupujących pieluchy DADA, że są to ludzie kupujący pieluchy DADA. :)

Gość gość
nic nie mysle, bo niby jaka opinie mozna wystawic ludziom na podstawie jednego zakupionego przez nich produktu?

Gość gość
Że jak kupują je dla dzieci-wszystko ok... Gorzej gdy biorą je dla siebie :-D

Gość gość
ja kupuję i dady i oryginalne pampersy. jeśli jest promocja to czemu nie. Używam też babydream i są okej. W sumie pampers ma służyć do tego żeby dzieciak go obsikał i obsrał więc nie musi mieć logo chanel :)

A niektóre dzieci mają uczulenie na markowe pampersy, a na dady i inne nie. Ludzie, dzieci też mają różne potrzeby i niech każdy kupuje, co mu służy.

Gość gość
mój synek na noc ma zakładanego pampersa firmy pampers a w dzień leży sobie w dadzie ;) i co ja o sobie myślę? hm.. że nie chce mi się chodzić do tej biedronki jedynie po pampersy i szkoda, że nie ma ich w tesco, no ale mus to mus ;)

Gość gość
nie masz większych problemów? pielucha jak pielucha, aby siki wsiąkały, ja kupowałam rózne, raz pampersy, raz dady, raz z lidla, co mi w ręce wpadxło, kosztuja mniej wiecej tyle samo, to jak z makaronem, raz kupię ten, raz inny...