Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wczoraj potraktowalam babe z urzedu skarbowego padniecie ze smiechu

Polecane posty

Gość gość

Bylam tam wczoraj cos zalatwic, wchodze do pokoju gdzie siedzi jakies 10 urzedniczek. Zagajam pierwsza z brzegu ale ta ma jakies problemy i angazuje druga ktora siedzi zaraz okok niej. Katem oka widze taka gruba stara prukwe ktora pokazuje cos na mnie swojej kolezance i one wybuchaja smiechem. Ja juz gotuje sie w srodku ale trzymam rezon. Baba cos mowi, ze "ktos " ma smieszny wyglad i jej sie smiac chce a ja juz wychodzilam i mowie na caly glos do niej - Ty przestan tyle jesc to dopiero wszyscy sie beda smiac i poprawisz im humor. :D Mina baby , bezcenna. Myslalm, ze z krzesla spadnie a inne urzedniczki tylko sie popatrzyly na siebie i przykrywalay usmiech dlonmi. Ale mam satysfakcje. Zaznaczam, ze ona mi nic nie moze zrobic bo ja w US sie nie rzliczam :]

Gość gość
no faktycznie, spadłam z kanapy i turlam się po dywanie :/, ehh widać że weekend się zaczął i gimbaza się nudzi

Gość gość
Ale ubaw po pachy, taką śmieszkę jak ty mieć w towarzystwie to by nawet śmierć z kosą nie chciała, bo by umarła ze śmiechu.

Gość gość
Moze naprawde masz smieszny wyglad

Gość gość
Nie może, tylko na pewno :)

Gość gość
no i dobrze, odwet trzeba było się z Ciebie nie nabijać, normalnie przecież byś tego nie zrobiła, tylko cierpliwośc straciłaś

Chyba powinnas autorko jej powiedziec " ty nie przestawaj tyle jesc to sie beda wszyscy smiali" a nie "przestan tyle jesc..."

Gość gość
Led,nawet jeśli ma śmieszny wygląd to urzędniczka powinna wykazać się odrobiną kultury osobistej i pohamować swoje uwagi i śmiech:O twoje wpisy świadczą o tym,że prezentujesz poziom owej pani.Czyjś wygląd to nie twoja sprawa.

Gość gość
"Ale ubaw po pachy, taką śmieszkę jak ty mieć w towarzystwie to by nawet śmierć z kosą nie chciała, bo by umarła ze śmiechu." :D Dobre, hahaha :D