Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pomoże ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Witam.Otóż postanowiłam się do kogoś zwrócić o pomoc, bo już na prawdę jestem bezsilna.Mam 19 lat, mieszmam z Matką od roku na mieszkaniu socjalnym, i wszystko byłoby pięknie gdyby, nie fakt iż Ona tego w ogóle nie docenia co ma, ciągle jej coś nie pasuje , ma wiecznie o coś pretensje, coraz częściej sobie popija, jest agresywna i robi awantury.Próbowałam z nią normalnke porozmawiać ale się NIE DA..mogę mówić jak do ściany a ona i tak zrobi swoje.Niedługo kończy się nam umowa i trzeba ją przedłużyć, no własnie i tu pojawiają się jeszcze większe schody. Okazało się ze ma kilkaset zlotych dlugu, co jest bardzo dziwne, bo zawsze jak tylko moglam to się jej dokładałam, a co ona robiła z tymi pięniedzmi teraz wyszlo na jaw.Więc teraz trzeba pisać i pismo o rozlozenie dlugu na raty i o przedluzenie umowy.Umowa jest na mnie i na nią.I wlasnie problem polega tez na tym ze ona nie chce przedluzac tej umowy.Widocznie zalezy jej na tym, BARDZO.Wiec teraz juz kompletnie nie wiem co mam robic, bo bez jej podpisu tez nic nie zrobie!!Ja nie chce przez nią wyladować na ulicy, i teraz pytanie do Was, co byscie mogli mi w takiej sytuacji doradzić? Czy jest sens zeby sie jeszcze o to wszystko starac , czy po prostu zostawic ją na pastwe losu i pojsc na pokój,chociazby dla swietego spokoju? Na prawde opisalam wam wszystko w Duzym skrocie, to jest tylko część tego co musze z nią przechodzić.Wolalam o tym tutaj napisac, bo juz nie mam sie do kogo z tym zwrocic. :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować