Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciocia Ala

co sądzicie o kobietach które mają pieski yorki ?

Polecane posty

Gość gość
A co was obchodzi jak kto traktuje SWOJEGO psa? Ja dużo noszę na rękach, bo jak tylko 10 mmetrów do przejścia, to szkoda mi go brudzić, hasa przecież po fotelach i kanapach. Wszędzie mam go ze sobą.

Gość gość
ty też powinnaś iść na szkolenie. Z języka :p

Gość gość2529
Wow, ale błysnęłaś, inwencja twórcza godna pozazdroszczenia :P

Gość gość2529
I wystarczy z nim się parę metrów przejść i spacer odbębniony :D Po co się aż tak męczyć sklepy zoologiczne wyszły na przeciw klientom i w swojej ofercie mają kuwety dla psów :P

Gość gość
Te psy były kiedys wykorzystywane m.in do polowan na szczury! Co za tumany je nosza na rekach i obchodza sie jak z jajkiem!

traktuja te zwierzeta jak zyjace maskotki:)))kochajacy zwierzeta nie patrzy na rase!!!

Głupie paniusie, które chcą mieć fajnego pieska i biorą tego szczura bo myślą, że skoro jest mały, to i nie ma przy nim tyle roboty, co przy pełnowymiarowym psie. Nienawidzę tej rasy, ale jest mi jej szkoda, bo pierwotnie nie była ona do noszenia na rękach... :/

Gość gość
spacer to spacer a na rękach kiedy się przechodzi z auta do mieszkannia. jedno nie wylkucza drugiego. Ale to dla kafeterianek za trudne. Tutaj pies na rękach oznacza psa bez sacerów :D W kuwecie nic złego oznacza że pies ma komfort załatwienia się kiedy tylko chce. Ale macie problemy. też kupię jorka i bede go nosić na rekach

Gość gość
ale sobie znalazlyście na sobote problem głupie plotkaryNie wasz pies nie wasza sprawa. lepiej nosic na rekach niż ma w domu siedzieć jak nie jeden z tych normalnych

Gość gość
wielkie zło sie dzieje bo psa ktoś niesie na rękach oj oj

w "dopie "mam cudze psy ,ale jak sie widzi wlasciciela idiote,to pieska szkoda;))) ;)))

spece weterynarze już specjalnie robią karłowate rasy, im mniejszy im wyjdzie to więcej kasy zarobią najlepiej mały i puchaty, żeby mu kokardki wiązać normalnie fabryka pieniędzy

Gość gość
no patrz :o weterynarze nie leczą psow tylko je pomniejszają? Szacun Ala:o A hodowcy zawijają je w te sreberka :D

Gość gość
Piszcie dalej półgłówki, tyle tu wiedzy i rozumu co york napłakał🖐️

hodowcy mogą tylko psy do siebie dopuszczać ale żeby stworzyć maleńkie rasy to już lekarz musi pracować myślisz troszku ?

jedno jest pewne ze takie pieski bogaczy i snobow nie zaznaja pieskiego zycia .

Gość gość
A ja nie mam yorka lecz innego małego pieska i powiem wam że kuweta to dobra sprawa bo taki piesek załatwia się 10 razy dziennie nawet i na polu musiał by być cały dzień. a tak idzie kiedy trzeba i pęcherza nie męczy. Spacer nie musi być wcale na sikanie. I po druhie. hodowcy pracują nad rasą po to są. I nie chodzi o właściciela tylko członka związku kynologicznego gdzie dobiera się zwierzęta do rozrodu. weterynarz ma inną rolę.