Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciocia Ala

co sądzicie o kobietach które mają pieski yorki ?

Polecane posty

nie mam nic wspólnego z moherowym berecikiem , nawet nie lubie księży, oj nie udało ci się , pudło

Gość gość
Mój piesk moja sprawa.chcesz rządzić, kup pieska,tak jest częścią mnie:)

taaaaaa, piesek uwielbia to co ty chcesz żeby uwielbiał, piesek-zabawka - "będzie taki jak ja chcę " szczyt egoizmu

Gość gość
Pudło masz w głowie:classic_cool:

Gość gość2529
"Osobiście wolę jak ktoś ma małego pieska typu york niż chodzi z większym psem. Mieszkam na osiedlu bloków i nikt tutaj nie sprząta smutas.gif A taki wielki pies potrafi narobić. " Teraz trochę w tym temacie. Wróciłam niedawno ze spaceru.:) Też mieszkam na osiedlu i kup wszędzie pełno leży to fakt, psy srają gdzie popadnie. Ja akurat jestem z tych co sprzątają i nie akurat przez to, że pies jest duży więc dużą kupę robi. Sprzątam i już, ale większość niestety nie sprząta. Niestety nie tylko wielkie klocki w trawie leżą, małe też,ale tylko właścicieli dużych psów się widzi na ulicach gdy chodzi o kupę. Ilu to ja ludzi z małymi psami widziałam, myśli właśnie taki właściciel, że jak pies mały to jego "kupka" zgubi się w trawie. Żeby tylko w trawie... Ostatnio wdepnęłam w kupkę małego psa na środku deptaka :O Jakoś duże psy w takich miejscach swoich odchodów nie zostawiają, a małe to puszczają po osiedlu w samopas i walą za przeproszeniem gdzie popadnie i jeszcze ZA PRZYZWOLENIEM innych ludzi.... Sytuacja z wczoraj, jak zwykle mój pies robi w trawie kupę sięgam oczywiście po woreczek żeby sprzątnąć, ale nawet mając go w ręce, ktoś życzliwy się uczepił, jakby duże psy wcale nie mogły nigdzie srać nawet jeśli w grę chodzi potem o sprzątanie tego co zrobił pies. I tak jest prawie zawsze.... :O Właściciele większych psów obrywają, a małych tylko czasem ;) Nieraz widziałam jak mały pies (często bez smyczy jak prawie wszystkie małe na moim osiedlu) robił kupę, to ludzie nawet właścicielowi uwagi nie zwracali... a kupy potem leżą, mniejsze ale w większej ilości!!!

Gość gość2529
O dziwo mój nigdy takiej nie miał ;)

Gość gość
modlę się o deszcz i spłukuję

Gość gość2529
Tylko nie wykracz, bo nie mam pomysłu jak taką sraczkę z trawy sprzątnąć :D

Gość gość2529
Gorzej, jeśli byłabym dalej od domu iść z osraną łopatką kawał drogi mi się nie uśmiecha :O :D

Gość gość
ja mam pieska yorka a drugi to s**tzu , z yorkiem mam taki problem że ma trochę nadwagi ,a poza tym piesek jest super, jeśli tylko jestem chora nie odstępuje mnie na krok prawdziwy przyjaciel.

Gość gość
nastempna pańcia z yorkiem.egoistka