Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście, że każdy biskup ma morde jak świnia i brzuch jak betoniara ?

Polecane posty

Gość gość

z czego to wynika? Wygladajć jak ciężarne jaszczury zmutowane z wieprzami :O

Gość gość
od nadmiaru pieniędzy, obżarstwa i nic nierobienia.

Gość gość
nie, nie zauwazylam zeby tak wygladali. moze kilku ale znaczna wiekszosc wyglada normalnmie

Gość gość
Od obzarstwa, pijanstwa i lenistwa. Jak ktos zre, siedzi i chleje to tak wyglada - gruby, spasiony i z czerwona morda.

Gość gość
Do osoby pare wpisow nad- widac ze jestes slepo i bezmyslnie zapatrzona w kosciol-instytucje przestepcza oszukujaca ludzi . A ksieza znam kilku dobrych ludzi.reszta oszolomy walace konia przy p****lach,zracych ile wlezie,wyciagajacych lapy po kase przy kazdej nadazajacej sie okazji. Obok mojego bloku jest kaplico kosciol.male miast.buduja wielki 4kosciol w malym miescie gdzie szpital wyglada jak przytulek,dom dziecka jest w oplakanym stanie ale 4kosciol w tym 2na osiedlu byc musi naturalnie.na. mszy ksiazulek kaze dawac na ofiare bo cytuje za dzialke na budowe kosciola dal 90tys a poza tym utrzymanie kosciola kosztuje. Ci zli ludzie OBRZYDZILI MI WIARE I BOGA-Lubilam sie modlic i rozmawiac z Bogiem ale jak patrze na przedstawcieli kosciola mam mdlosci.mlody ksiazulek jezdzi volvo,po cywilu lazi w sweterkach Zary i mowia ze sobie z kims zyje.moja corka w tym roku idzie do komuni.chce mi sie plakac jak pomysle ze co n-la mam do kosciola chodzic. A wiekszosc

Gość gość
Zauważyliśmy :D

Gość gość
widocznie są w ciąży jak kafeterianki - czyli nic nie robią, leżą do góry brzuchem i żreją

Gość gość
Nie zauwazylam, wiekszosc z nich jednak jest szczupla,a popatrz na ulice ile spasluchow chodzi.

Gość gość
do osoby kilka postow wyzej. Widze ze z bystroscia mistrza psychologii po przeanalizowaniu jednego zdania przejrzałaś moje uczucia zwiazane z kosciolem, ze odmawiam rozaniec z ojcem rydzykiem co rano wieczor a czesem i w poludnie jak akurat nie jestem w kosciele, co miesiac na kleczkach do Czestochowy chodze i oddaje cala emeryture na kosciol zostawiajac tylko na chleb i wode. ja wrecz przeciwnie poza kilkoma wyjatkami znam samych porzadnych ksiezy, ktorzy zadnymi wypasionymi brykami nie jezdza i kolejnych kosciolow nie buduja.

Gość gość
Nie każdy Nasz jest szczupły i bez obrazy o mordzie świni.

Gość Shug Avery
I z******tą furę :D

Gość gość25
No to czestochowa jest wyjatkiem ;) arcybiskup depo chudzina jezdzaca na rowerze, bp watroba szczuplutki, bp dlugosz od skakania z dziecmi tez cale zycie w formie, nawet arcybiskup senior nowak calkiem niezle sie trzyma. Takze nie kazdy, za to ludzie widza tylko to co im pasuje ;)

Gość gość
ktos widzial konklawe? chyba nie raz. Ja tam zadnych tlustych biskupow nie widzialam sami szczupli.