Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

małżeństwo się sypie...

Polecane posty

Gość gość

moje małżeństwo się sypie, od kilku dobrych miesięcy ciągle tylko się kłócimy, najgorsze jest to że o drobnostki.... juz nie pamiętam kiedy razem gdzieś wyszliśmy czy umówiliśmy sie ze znajmomymi... zastanawiam się nad jakaś terapią chociaż nie wiem czy maż da sie na to namówic, bo juz nie widze innego ratunku dla nas....

Gość gość
To lepiej się rozejdzcie .

Gość gość
SIE sypie, SIE zawarlo, SIE rozpadlo... samo co za dziwny zbieg okolicznosci, prawda?

Gość gość
jeśli uważasz że nie wszystko stracone, to ratuj związek, terapia może byc bardzo dobrym rozwiązaniem, nie z takich problemów ratowała związki, poszukaj dobrego terapeuty i namów męza na wspólne wizyty. powodzenia!

Gość gość
a czemu tak się dzieje? Przecież zawsze można zawalczyć a nie od razu załamywać ręce. Napisz coś więcej. Co się zmieniło?

Gość gość
myślałam że moje małżeństwo nic nie jest w stanie uratowac, ale dzięki determinacji udało nam sie pokonac kryzys. oczywiście jest tez zasługa osoby 3, chodziliśmy do p. Marty Ślebody na terapię i i dzięki niej wszystko teraz się układa. mam nadzieję że wam tez się uda!

Gość gość
Zamiast sie klocic, zajmiecie sie zarabianiem forsy na oplacenie terapeuty. Tak to dziala! A jak gratis udziele innej porady: dajcie sobie trzy miesiace luzu, podupczcie sie z kims innym, a potem wracajcie do siebie. Rescator555