Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Silat

Kobieca dominacja

Polecane posty

Witam :) Jakiś czas temu na forum był temat o Masterach. Mnie interesuje zagadnienie kobiecej dominacji, szczególnie sfera emocjonalna a nie sama zabawa, bo tej jest pełno w necie. Chciałabym się dowiedzieć jak kobiety traktują mężczyzn. Czym dla Nich jest taki rodzaj interakcji. Oczywiście poza powszechnymi fantazjami. Wiem, że zdarzają się kobiety o takich szczególnych upodobaniach i jest to całkowicie nie związane z zabawą w dominację czy też wyjściem naprzeciw oczekiwaniom partnerów. Oczywiście mam na uwadze, iż wielu mężczyzn preferuje odwrotną konfiguracje :). Dlatego proszę o powstrzymanie się od złośliwych uwag i komentarzy. Jestem bardzo ciekawa zdania prawdziwych Domin. Na czym oparte są relacje, jak to przekłada się na życie codzienne, kim jest dla Nich mężczyzna i co jest dla Nich najważniejsze w takim układzie :) Prawdopodobnie temat nie będzie miał wielu Rozmówców z uwagi na swoją specyfikę. Może znajdą się kobiety biegłe w temacie. Ja się odezwę trochę później :)

Gość Silat
Niektóre dane podają, iż wzrasta liczba mężczyzn preferujących dominację kobiety. Ponoć na 10 mężczyzn, 3 przyznaje się do tego typu skłonności. Można byłoby przypuszczać, że jeśli wzrasta liczba mężczyzn to i kobiet również. Preferencje te głównie są naświetlane poprzez pryzmat panów. Dużo mniej informacji na ten temat jest od samych kobiet.

Ja wiem, że na forum króluje robienie laski z połykiem lub bez przez członków bliższej i dalszej rodziny :p, wiem też, iż wiele dziewczyn lubi typ macho. No ale nie uwierzę, iż nie ma dziewczyn, które nie miały faceta u swoich stóp ;) I nie dlatego, że On tego chciał :)

Gość gość
"Można byłoby przypuszczać, że jeśli wzrasta liczba mężczyzn to i kobiet również." Idiotyczna logika :classic_cool:🖐️

Dlaczego idiotyczna logika? Wiesz, nie pisałam, że to reguła. Jednak czasem wzrost jednego pociąga za sobą wzrost drugiego. To tzw. korelacja dodatnia :classic_cool:

Gość gość
Przypuszczenie to prawdopodobieństwo. Logicznie rzecz ujmując istnieje takowe i nie dostrzegam braku logiki. Logika jest albo jej nie ma, tak jak nie ma czarnej bieli.