Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdośćtegogościa

problem z wariatem

Polecane posty

Gość mamdośćtegogościa

Mam problem, kiedyś jakieś 8 lat temu spotykałam się troche z jednym facetem, ale szybko się na nim poznałam i zerwałam z nim. I przez cały tez czas puszcza mi sygnały na tel, puszcza mi sygnały przez 2 tyg potem przestaje na jakies 2-3 miesiące i znowu to samo, pisałam mu kiedyś żeby dal mi spokój że mam rodzine i dzieci żeby sobie odpuścił a ten nic, mój facet mu kiedyś groził, ale nic nie działa, a jak się opije to jeszcze mnie wyzywa ;/ Sms bardz wczas rano i późno w nocy są bardzo uciążliwe...

Gość gość
Widocznie to lubisz, 8 lat sobie pozwalałaś na takie zagrywki? Każdy normalny, nawet niezbyt inteligentny człowiek, poradziłby sobie z natrętem jedną rozmową. ;)

Gość gość
nie, nie lubie, nie chce zmieniać nr, jak dzwonie to nie odbiera, nawet z innego nr, pomagało jak dzowniłam do jego matki i mówiłam co robi wtedy miałam spokój na dłużej , ale teraz ona zmieniła nr, nie mam tez opcji w tel żeby go zablokować

Gość gość
zmiana numeru? telefon z czarną listą?

Gość gość
jak dzwonie to nie odbiera, nawet z innego nr, xxx jak dzwoni inny numer to skąd wiesz, że to on żeby nie odbierać?

Gość gość
właśnie ten numer mam od barrrrdzzoo bardzooo dawna i szkoda mi go zmieniać, dużo kontaktów potracę , dzwoniłam do biura obsługi i powiedzieli mi ze w mojej sieci nie ma takiej opcji i ze teraz w smartfonach i gdzieś tam jeszcze można to zrobić a mnie niestety nie stać

Gość gość
miałam na myśli że jak ja do niego dzownie to nie odbiera, a próbowałam tez z innego nr , to tylko esy pisze

Gość gość
zostaje wyciszyc tel lub wylaczac calkowicie na noc,nie odbierac nieznanych numerow,moze poinformowac znajomych,zeby przed zadzwonieniem wyslali smsa,bo nie odbierasz polaczen z nieznanych ci numerow i tyle.Sama tez kiedys mialam sytuacje z gnebicielem,tez nie moglam zmienic num,meczylam sie 4mce,policja tez nic zrobic nie mogla bo dzwonil ze startowek i to za kazdym razem inny num,,w koncu sie znudzil,bo zrobilam jak ci poradzilam tutaj.

Gość gość
tak zrobie, ale samo to mnie wkurza że puszcza mi te sygnały ;/ dzien i noc ;/ on z jednego nr to puszcz;/ jak sobie z nim poradziłaś ? sam przestał ?

Gość gość
przeciez ci napisalam,w powyzszym poscie,ze sie znudzil,czytasz uwaznie?

Gość gość
to mało wytrwały na szczęscie , sorki jestem ogólnie dziś bardzo wkurzona i zdenerwowana dlatego też tu piszę ;/

Gość gość
a nie mozesz kupic np startowke z nowym num ,powpisywac kontakty i uzywac przez jakis czas az wroci wszystko do normy?Tamtem bedziesz miala np wyciszony lub wylaczony i co jakis czas tylko uzywac,by num nie przepadl?

Żałosne te wasze rady... zmień numer, kup starter, bla bla, tylko po to by pozbyć się kretyna. Wystarczy poświęcić godzinę i udać się na komisariat, po rozmowie z policją delikwent sobie odpuści. :O

Gość gość
do man on the moon sam jestes zalosny,mialam tez przygode z gnebicielem,zmienial startowki,i guzik policja zrobila.

Gość gość
wszedowiedzacy man on the moon udziela porad na forum kobiecym i udaje greka:D

Ty autorko idź na policje. Gwarantuje, że uwolnisz się się od natręta choćby miał setki starterów z kiosku. :) edit: od kiedy kafeteria jest forum dla kobiet? Gdyby nie faceci zagryzłybyście się lub utopiły we własnym jadzie.:classic_cool: