Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Impotencja u dojrzalego mezczyzny a samoocena przed mloda kobieta

Polecane posty

Gość gość

Czy jeżeli facet był w pełni sil witalnych jeszcze jakiś czas temu a teraz zpowodu choroby cierpi na impotecje czy zmienia się jego samoocena?

Gość gość
A jak myślisz?

Gość gość
nie wiem wiesz nigdy nie miałam

Gość gość
czy mógłby wypowiedzieć się najlepiej jakiś mężczyzna?

Gość gość
Jeśli samoocena faceta zależy od sprawności jego hoja, to to jest jakiś ogryzek. No i ch..j z jego kobietą.

Gość prawictwo pospolite 143
moze przytyłaś ostatnio albo ma problemy w pracy ..

do inżynier: Ja jestem młodą kobietą. Panną. Rozważałam jakiś czas temu, co bym zrobiła w różnych sytuacjach, gdyby coś tam dotyczyło mojego ukochanego. Np. impotencja. Nawet się dowiadywałam w Kościele, czy byłby sposób bycia razem, bo generalnie impotencja jest przeszkodą małżeństką, a ja chciałabym z nim być nawet, gdyby go dotyczyła. Na Ślub można dostać dyspensę czasami, albo na wspólne mieszkanie z cywilnym, gdy seksu pozamałżeńskiego z natury z tego nie będzie. A, jak to on by mi nic nie mógł dać? Życie to nie tylko seks. Moglibyśmy się wspierać, pięknie spędzać wspólny czas i w ogóle. Jest wiele form życia bez seksu, więc i tak można.

Gość gość
inżynier Studzia dziś co w szachy będą grać? :-( No w szachy nie ale może znaczki układać w klaserze hahahaha :-D

Gość gość
nie oni ejest moim facetem,ale poznałam go kiedyś i był pewny siebie z******ty a teraz gdy zachorowal jest bardzo niepewny robi się czerwony

Gość gość
jak uważacie mówcie

Gość gość
"Nawet się dowiadywałam w Kościele, czy byłby sposób bycia razem" zeszłam :D

Gość gość
Niech ona będzie z tym impotentem, przynajmniej dzieci nie będa mieć i zadnemu pedofilowi w czerni ich nie podsunie :D

Gość gość
ae to nie ja pisalam o tym kościele !!!!!

Gość gość
Ja o tej nawiedzonej 84 pisalam. a co do faceta to pewnie ma spore kompleksy, no i co się dziwić? Ja też bym się źle czuła gdybym seksu normalnego uprawiać nie mogła

Gość gośćJen
Też wiem co znaczy ten problem, z którym męczyłem się bez mała pół roku. W moim przypadku dobrym rozwiązaniem (na zasadzie, ze wszystko wróciło do normy) okazał się środek o nazwie IQman. Spróbuj, ja bynajmniej uważam że warto

Gość gośćDorian
Ktoś na forum napisał (tym forum) że można temu zaradzić, jak najbardziej się z tym zgadzam, mi w każdym razie pomógł IQman. I nie potrzebowałem żadnych specjalnych technik, wymysłów, pompek, pierścieni i innych cud nowinek

Gość gośćKrzych
Ja długo sie pytałem i zastanawiałem. W kocu zdecydowałem się na IQman . A co do wyboru preparatu, to w żaden sposób nie żałuje, wybór był najlepszy z możliwych, środek skuteczny, nie mam problemów z moim narzędziem, a dodatkowo urosło o około 5 cm, co bardzo zadowoliło małżonkę....

Gość gość
Na pewno warto też, zwłaszcza oczywiście dotyczy to Panów stosować odpowiednie tabletki, które również wpłyną na takie problemy związane z zaburzeniami erekcji. Jeśli o mnie chodzi to takim doskonałym środkiem jest IQMAN naprawdę bardzo pomaga w tych sprawach.

Gość gość
stres robi swoje. . mój facet ma 40stkę na karku i problemy z erekcją. . dopiero kompetentny specjalista przepisał mu odpowiednie leki i sprawdza się u mnie spedra (awanafil) Najlepiej się przejść do lekarza po odpowiednią kurację czasem dieta może zdziałać cuda