Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Selekcja w klubach

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne, ze na imprezę organizowaną selekcjoner może nie wpuścić części gości? Dla mnie to jakiś absurd, ale dowiedziałam się tego w jednym z lepszych klubów w Warszawie...

Gość gość
byle kto do super klubu nie wchodzi :)

Gość gość
ja się z tym nie spotkałam, w sensie są nieraz selekcjonerzy ale jako kobieta problemu nie miałam (a w trampkach czesto chodze) kobiety przyciągają facetów a to przekłada sie na zyski. więc faktycznie w bardziej oblożonych klubach mogą wybierać sobie co ładniejsze za to kolegi nie wpuszczono bo był w szortach

Gość gość
Byle kogo.. Dobre sobie :) Moi znajomi to nie byle kto. Właściciel tego klubu jeszcze by się zdziwił. Rozumiem, że jest selekcja normalnie, ale nie jak zrobię rezerwację dla przyjaciół, nie pozwolę żeby ktoś ich jeszcze selekcjonował. Dla mnie to chore :/

Gość gość
mojej koleżanki kiedyś nie wpuścili bo powiedzieli ,że jest brzydka i takich nie wpuszczają, na serio :D i co takiemu zrobisz?

Gość gość
a i ta koleżanka może faktycznie nie jest pięknością ,ale i nie brzydulą wg mnie jest przecietna, ale selekcjonerom sie nie spodobała... na szczęscie koleżanka ma poczucie humoru i smialysmy sie tego

Gość gość
pytając o zorganizowanie imprezy w tym klubie, zapytałam jakie są wymogi w wyglądzie :) powiedział mi, ze jako tako nie ma żadnych wymogów... wszystko zależy od selekcjonera :D i bądź tu mądry

Gość gość
I dobrze, że jest selekcja. Przynajmniej w tych lepszych klubach jest pewność, że nie spotkasz byle jakiego dresa. Selekcja polega na tym, że trzeba się odpowiednio ubrać - sukienka i szpilki, albo ładne spodnie i top i szpilki. Facet koszula i ładne buty. Chodzi o to, żeby nie ubierać się na sportowo, żeby nie przyjsć w dresach i adidasach... aha no i bardzo pijani też nie wejdą ;)

Gość gość
według tamtego pana nie tylko o strój chodzi :D powiedziałam, że to ludzie na poziomie i będziemy dobrze ubrani, ale on stwierdził, że to może nie wystarczyć :D