Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Dziwny ginekolog

Polecane posty

Gość

Miałam swój pierwszy raz. Słyszałam że po tym czasami błona może nie zostać rozerwana. Wybrałam się z mamą do ginekologa. Jako że to było z mamą powiedziałam że jestem dziewicą. Pani ginekolog badając mnie powiedziała kształt mojej błony itd. Z tego wynika że ją mam. Dodam że po stosunku leciała mi krew czyli to wskazuje na przebicie. Nie wiem co o tym myśleć. Sprawdzić też nie mam jak. Co o tym sądzicie, ginekolog kłamała czy może mam błonę?

Gość gość
no ale przecież błona mogła zostać naderwana, ale nie rozerwana całkowicie, co w tym dziwnego?

A powiedziała, że, jaką masz tą błonę? Bo, jeśli tą najbardziej otwartą, to faktycznie niektóre mają w pełni rozrywane dopiero przy porodzie.

Gość gość
jak nie wiadomo o co chodzi to na pewno o zboczenie

Gość
mówiła że półksiężycowatą

Czyli taką, co jest tylko przy brzegach "otworu". Przy takiej jest najmniej bólu i faktycznie potrafi zostać nierozerwana lub niecałkowicie, bo po prostu penis się mieści. To tak technicznie. Niektóre kobiety mają taką, że w zasadzie całość jest zakryta tylko z małymi otworkami na okres i inne wydzieliny. Taką trzeba konkretnie przebić, żeby się dostać. Z Twoją mogło być inaczej.