Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorka

waga 3,5 msc, czy wazy za duzo?

Polecane posty

Gość gośćautorka

moja córka wazy 6500 , waga urodzeniowa 3400. Dzis byla u nas ciotka meza i cala wizyte przezywała ze mala jest gruba i nabita itp. Ja do tej pory myslalam ze wyglada ok , ale teraz sie stresuje ze jest za duza. Karmie piersia, pediatra nigdy nic nie mowila ze wazy za duzo ale to kobieta starej daty ktora ma myslenie'im wiecej tym zdrowiej' Co wy o tym myslicie?ile wazyly w tym wieku wasz pocieszki?

Gość gość
Moja córa na tym etapie ważyła tyle samo. Waga urodzeniowa to niecałe 4 kg i pediatra nic nie mòwiła.

Gość gość
dziekuje, ktos jeszcze sie wypowie??

Gość Shug Avery
Niech sobie ciocia w lustro popatrzy, czy sama nie jest gruba i nabita. Jeśli masz zaufanie do pediatry to z nią się konsultuj, a ciocie, babcie i inne "życzliwe" sobie daruj :)

Gość gość
sporo przybrała Twoja córka ale to normalne. Na początku dzieci dużo przybierają (szczególne karmione piersią) a potem juz coraz wolniej. Nie martw się autorko to normalne

Gość gość
moja wazy 6 kg

Gość gość
moja ważyła 6, waga ur to 3250 54 cm, nikt nie mówił,że za dużo czy coś, ciotką nie przejmuj

Gość gość
Moja urodziła się z waga 3250 w 4 mies miała 7 kg. Teraz ma 9,5 mies wazy 9 kg i 76 cm. Jest dość dluga . fakt w wieku 3-7 mies była trochę papusna:-) teraz dopiero ja wyciaglo:-)