Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie dzieciom obiadki gerbera, hipp itp ?

Polecane posty

Gość gość
nie, tu wszystkie gotują z własnych warzyw i owoców :)

Gość gość
haha :) i mają własne działki, owoce w ogródku przed domem :) uprawiaja koperek, pietruszke, marchewke :) ewentualnie kupują ekologiczne z certyfikatem od ekologicznego rolnika :)

Gość gość
Kupujemy :)

Gość gość
od zaprzyjaźnionego rolnika :D,zapomniałaś dodać

Gość gość
Kupuje bo nigdy sama nie będę w stanie codziennie innego ugotować . Wychodzi drogo ale nie mam gitowanua i sprzątania. I łudzę sie ze są zdrowsze.

Gość gość
kupowałam do dzisiaj w zasadzie ale raczej pomidorową do re mi bo tylko to zjada ma 19 miesięcy do roku głównie na gotowych obiadkach teraz wcina to co my chyba że kupna pizza na obiad lub coś czego nie je wtedy dostaje słoiczek.

Gość gość
a co zlego w gotowaniu samemu dla dziecka? jak kogos stac to niech kupuje ekologiczne jak ktos ma dzialke niech uprawia na dzialce lub przed domem. Sama tez gotuje z ekologicznych warzyw, to zdrowsze od czegos tam w sloiczku co stoi dwa miesiace w magazynie i wydaje nam sie ze ma jeszcze jakies wartosci. Sloiczki uzywam tylko w sytuacji gdy nie mam mozliwosci ugotowac czyli bardzo rzadko.

Gość Shug Avery
Kupuję, głównie Hipp. Czasem coś ugotuję, ale dziecię bardziej bawi się takim obiadem domowym, bo nie miksuję tylko daję w kawałkach. Zjada trochę, a potem zaczyna się zabawa więc wolę dać słoiczek bo wtedy zjedzone jest wszystko.

Gość gość
ja gotuje sama, moze wiecej roboty moze drozej ale na pewno zdrowiej dla dziecka, co raz wychodzi jakas afera ze sloiczkami a ze plesn gdzies tam a ze zgnile mieso bylo dodawane itp. Zdrowie mojego dziecka jest wazniejsze.

Gość gość
Kupuje z bobovity,tylko to,czego nie ugotuje sama,czyli z wolowina,krolikiem,cielecina.tak sama gotuje.czasem deserki,jak nie mam czasu podac owocow obranych,zmiksowanych,.

Gość gość
też robię sama, a dziś się okazało że za kupnymi nie przepada

Gość gość
kupuję i daję co kilka dni przeważnie coś z rybką / cielęcinka/ wołowiną, ale tak to daję gotowane przeze mnie warzywa z mieskiem i kaszką/ryżem czy ziemniakami albo zupki, ale zazwyczaj gotuje większą porcję że jest na jakieś 4/5 razy i część zamrażam, deserki daję przeważnie ze słoiczka a dodatkowo zwykłe owoce. Ostatnio najczęśćiej kupuję babydream (z rossmanna) i bobovitę, a wcześniej kupowałam raczej hipp i gerbera.

kupowałam głównie babydream (uwielbia ich dynię i jest w duzym słoiku a nie w małym), bobovita i hipp. od 8mca gotuję sama, a słoiczek, sporadycznie, jak nie mam czasu, wyjazd, nie chce mi się ;)