Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Beatar

Czy jakaś mama chciałaby kupić ubranka dla chłopca rozm do 1 miesiąca

Polecane posty

Gość gość Beatar
Ojej, to ja autorka. Nie spodziewałam się, że ten temat się w ogóle rozwinie. Hmm nie wiem co napisać, bo jestem w szoku. Nie pomyślałabym, że ktoś może uważać, że kłamię z zakupem ciuszków w NEXT. Ot, łatwo mi się zamawia, dostawa w 3 dni do domu, powyżej 70 zł dostawa za darmo, więc dużo łatwiej mi kupić tam niż np. z TESCO F&F, bo nie jestem zmotoryzowana a TESCO nie mam w pobliżu. Ale nikt w sumie nie musi też wierzyć. Nie mam co robić z ubrankami, to próbuję sprzedać, aby mieć na następne jakieś ubranko dla synka. Nie wiem, czy to drogo te 150 zł. Myślę, że nie, bo jak ktoś zauważył, takie małe dzieci krótko je noszą i nie niszczą. Sama bym kupiła, gdybym miała taką okazję. NEXT ma ciuszki bardzo dobrej jakości, gruby ten materiał, nie traci fasonu. No mi się podoba ;) Ale rozumiem, że nie każdemu musi. Ja za 3 nowe pajace tam płacę 91 zł, ale warto.

Gość gość kość
Ograniczone,kłótliwe kwoki.

Gość gość Beatar
ACH, JESZCZE RADA DLA KOGOŚ KTO CHCIAŁBY SOBIE ZAMAWIAĆ Z nexta internetowego. Uważajcie na te rozmiary, bo są "brytyjskie", czyli jak na moje oko trochę duże. Ostatnio zmienili na stronie wygląd tabeli z rozmiarami. Jak kupowałam parę miesięcy temu to było to: - newborn - first size; powiedziałabym, że takie polskie 56 - up to 1 month, czyli do miesiąca - takie 62 Teraz jest trochę inaczej i jeszcze po nowemu nie zamawiałam, ale już będę brała 3-6 miesięcy.

Gość gość
Bosz, ale te angielskie dzieci utuczone muszą być. Mój syn w 62 wchodził tak do 3 miesiąca najmarniej, a mikrusem się nie urodził. A sam zestaw spoko, ale autorko powinnaś się przyzwyczaić, że polaczki mają roszczeniową postawę i nawet za darmo to im będzie za drogo.

Gość gość
Owszem ciuszki z NeXT , sa dobrej jakości ale te nie sa nowe i niestety ale cena za używane rzeczy powinna byc dużo niższa .

Gość gość
polaczki.... jaśnie pani emigrantka sie odezwała....no ona już Brytyjka! a co!

Gość gość156
tu same jasnie panie brytyjki, niemki, holenderki i co tam jeszcze sobie zazycza! zapomnial wól jak cieleciem byl! wszystkie teraz bogate to uzywki kupuja za ile sie im wcisnie!

Gość gość
Bardzo ładne te ubranka , 150 zł za całość to wychodzi po 5 zł za szt. To wcale nie jest dużo, a i wg mnie widać, że nie kupowałaś tych rzeczy w lupeksach