Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćvege22

Co dziś jedliście kochani?

Polecane posty

Gość gośćvege22

Hej, witam. Ciekawa jestem co dziś jedliście. Jeśli możecie napiszcie ile macie lat, płeć a jeśli jesteście odważni to możecie też podać swoje 'parametry' lub opisać sylwetkę. Zapraszam do lekkiej, miłej i przyjemnej dyskusji! :-) Ja mam 22 lata, noszę rozmiar S, mam 161 wzrostu :-) Jadłam dziś: Śniadanie: Bułkę ciemną z ziarnami, z pasztetem sojowym i ogóreczkiem kiszonym Obiad: Makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem i fetą. Podwieczorek: Zostało trochę z obiadu więc podgrzałam i zjadłam jeszcze ciut ;-) I jako przekąskę jeszcze zjadłam jeden jogurt. A u was jak? A i nie wspomniałam że od lat jestem vege i staram się odżywiać zdrowo :-)

Gość gość
dalej, dalej. piszcie

Gość gość
Dziś żarłam jak krowa a powinnam schudnąć. Właśnie podajcie jakieś konkretne wymiary. Ja mam 176 wzrostu a ważę 74kg. Chcę schudnąć do 68kg. Szyja 32, talia 72, biodra 106, nadgarstek 16,5, klatka 95. Nieforemna jakaś chyba jestem, nie wiem. Patrząc na tabele idealnych wymiarów wszystko albo za grube albo nawet za chude.

Gość gość
U mnie była dziś rano owsianka, potem zrobiłam zapiekankę-śmieciówkę a w miedzy czasie zjadłam kilka kanapek (zapracowana jestem, niemowlak w domu)

Gość gość
Rano owsianka z suszoną żurawiną, w między czasie winogrono, pomarańcze, orzechy nerkowca. Na obiad 3 ziemniaki z sosem grzybowym. Na kolacje filiżanka zupy z mięsem, kawałek sernika z malinami. A i jeszcze gdzieś kawałek gorzkiej czekolady się znalazł. Mam 19 lat i straszny apetyt :-( Staram się ćwiczyć aby to załagodzić bo teraz rosnę tylko wszerz. Dużo piję.

Gość gość
Mam 30 lat, aktualnie odchudzam sie po ciąży. Waga 78 wzrost 163

2 kiełbasy na gorąco, kanapki z pastą rybną, z jedno jabłko w kostkach i pół świni. Mam 25 lat i ważę 51 kg.

Gość gość
23 lata, 167cm, 55 kg 2 miski kapuśniaku, pół bułki, kromkę suchego chleba, 2 talerze makaronu z pikantnym sosem pomidorowym, 3 michaszki, baton czekoladowy, szklanka mirindy (tak to woda i herbata zielona), zapiekankę z budki, 2 morele ze słoika (takie wekowane na słodko) ale to tylko dziś tak żarłam :P mam taki apetyt dziś przed okresem, tak to jem raczej przeciętnie lub nawet mniej niż przeciętnie, ale jak mnie najdzie w jakiś dzień to jem po dwa talerze dania ,paczke czipsów itd :P

Gość gość
Talerz płatków czekoladowych,cynamonowych i musli 2 cukierki czekoladowe Talerz kapuśniaku Ziemniaki odggrzewane z cebulą i 2 kotlety mielone 2 kanapki z nutellą 2 szklanki soku pomarańczowego Bagietka z serem. 166 cm,53kg.

Gość gość
175 wzrostu waga 95kg. sniadanie mozarella duza, pieczywo, fasolka. potem 2 kanapki z szynka i pomidorem, jablko 2 sliwki wegierki, obiad kupiasty talerz spagetti, 4 kostki czekolady, kolacja trzy kanapki z szynka i micha pomidorow z cebula i smietana, nie umiem sie odchudzac a powinnam:(

Gość gość
Baton czekoladowy 2 kanapki z dżemem i kakao Bułka słodka Pizza z marketu z majonezem i keczupem Butelka 0,5 l coli Kawałek tortu z bitą śmietaną 3 naleśniki z owocami i kremem Kubek mleka z miodem i cynamonem

Gość gość
20 lat,metr 165,89 kg. Śniadanie: -sok pomidorowy -jajecznica z kiełbasą i cebulą -5 delicji Obiad: -2 kotlety schabowe -ziemniaki pieczone z sosem ziołowym -ogórki ze śmietaną i cebulą -budyń czekoladowy z sokiem owocowym -baton snikers Kolacja: -sałatka z kurczakiem makaronem,serem i majonezem -Oranżada - ptyś z kremem

Gość gość
175, 60 kg Dzisiaj pojadlam, ze hohoho:) Owsianka Kromka chleba z rybą skażona Zupa botwinkowa Pol czekolady gorzkiej :( Ciasto szarotka kilka kawałków 2 kromki chleba z wedlina

Gość gość
Niby się odchudzam,ale.... Rano: 4 parówki z 6 kromkami chleba 2 kawy z śmietanką Potem: Drożdżówka z dżemem Kawa z likerem toffi Wieczorem: -2 drinki -3 kawałki sernika -4 kawałki makowca -śliwki w czekoladzie Kolacja: -makaron z serem i sosem. -piwo

Gość gość
chleb z kiełbasą, kawa, bulką z wędliną, 2 czekoladki merci, 2 kawałki ciasta jedno bez cukru, kawałek łosia, herbatka owocowa bez cukru ochudzam się czy dobra dieta taka???