Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka8

proszę o radę

Polecane posty

Gość anulka8

Koleżanka zaprosila mnie na wesele...Nie mam z kim iść...Koleżanka powiedziała, że pasuje abym z kimś szła bo same pary będą...Myślałam aby iść tylko do kościoła bo nie mam kogo zaprosić...Ile powinnam pieniędzy dać?

Gość gość
Jeśli tylko do kościoła to np bukiet kwiatków i może jakieś dwie łądne filiżanki dla małżonków? pełno jest teraz takich zestawów, my np dostaliśmy takie coś od osoby która była tylko na śłubie i jesteśmy zadowoleni

Gość gość
To co sama nie możesz pójść, zakaz? :P ...i jeszcze chcesz im coś dawać, niech cię w duuu... pocałują :D

Gość gość
No ale pójdę sama i przesiedzę całe wesele bo tam będą same pary...Sama stwierziła, że lepiej żebym z kimś szła...

Gość gość
Idz sama. Po paru kieliszkach znajdzie sie amator na twą pepęcje:-)

Gość gość
Od tego jest wesele,ze sie pije i tanczy i wcale nie ze swoja partnerka,bo ja ma sie na codzien.Co za stereotypy,ze samej nie ,bo pary beda,a co cie to ma obchodzic?ty idziesz sie bawic,potanczyc i najesc:D

Gość gość
Taaa raczej bym nie chciała aby ktoś tańczył z moim chłopakiem a ja siedzę jak kretynka...ja bym nie szła

Gość gość
Zawsze jest tak, że jak mnie ktoś prosi to automatycznie mój chłopak musi zaprosić dziewczynę tamtego...na zasadzie hm...odbijamy Jak chcesz tańczyć z jej wujkami to proszę droga wolna....

Gość gość
Ja rok temu na wesele mojej koleżanki nie szłam bo nie miałam z kim. Wyznaje zasadę ze chce się bawić, tańczyć a nie siedzieć sama.

Gość gość
No lar iść do kościoła czy dać prezent wcześniej?

Dac prezent wczesniej i isc do koscioła z kwiatami. Ja bym poszła sama na całe wesele, nie przejmując siè, ze jestem singlem, ale to ja...

Gość gość
Ty wlasnego rozumu nie masz tylko tutaj na forum pytasz,czy masz isc sama,czy nie bo nie masz z kim?Wiadomo,ze ci tu napisza,zebys siedziala w chalupie,bo nie wypada tanczyz z wujkiem:D:D.Mlodych tam nie bedzie tak?sama familia z emerytow?co za bzdury.Jak ty se w zyciu poradzisz,skoro sama decyzji podjac nie potrafisz.Zapytajk sie jeszcze jakie gacie ubrac i czy ubrac,bo nie wiesz,inne nie ubieraja wiec....jprd:-o

Gość gość
jeszcze dodam-URSZAK,bravo za wlasna decyzje.Tu same niedojdy zakladaja tematy:p

Gość gość
Do gosc 12:13 spie.....:)

Nie dosc, ze masz bardzo nietaktowna kolezanke, to jeszcze rozwazasz dawanie pieniedzy za to, ze pojdziesz do kosciola. Dla mnie to jakies chore.

Gość gość
Chyba chciała doradzić Dla mnie i tak teraz na wesela samemu się nie idzie

Gość gość
Ja też bym poszła sama, kij innym do tego czy jestem sama czy z kimś. No ale rozumiem, że Ty nie chcesz.. A serio nie masz żadnego kolegi, który by z Tobą poszedł?

Gość anulka8
Pomysli ze nie ide bo szkoda mi kasy....a to kolezanka z ktora jednak utrzymuje sie kontakty

Gość anulka8
Nie mam z kim isc

Gość gość
wez psa albo pozycz:D,dobrze ci ktos tu napisal.Typ baby,ktora wlasnego zdania nie ma:-o

Gość gość
Lepsze takie pytanie niz Czy ktos rodzil na Batorego lub zostawil mnie i taka jestem biedna bo nie wiem co robic...poziom kafe zenujace...poziom osob odpisujacych - podstawowka :) zenujacy jestescie....