Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowanaaaa

widzieliście kiedyś lub słyszeliście swoich rodziców uprawiających seks?

Polecane posty

Gość zirytowanaaaa

ja mam 19 lat i raz jak zachciało mi sie w nocy jeść to poszłam do kuchni (moi rodzice śpią w salonie, aby dojsć do kuchni trzeba przez niego przejść) i bedąc juz blisko kuchni usłyszałam podejżane dzwieki sapanie ciche słówka przerazona wesżłam do kuchni i siedziałam tam do tej pory az usneli, drugim razem rodzice poprzedniego wieczoru mieli wesele i wrócli podchmieleni mieszkam razem z siostra i idac rano do łazienki zobaczyłam mame i taate z odkrytymi tyłkami którzy smacznie sobie spią-.- nastepnie moja siostra przyszła pytajac czy tez ich widziałam, czułysmy sie zniesmaczone mogli by chociaz sie pozakrywac:o nie mam jakiegoś urazu do seksu ale za duzo jest dla mnie widziec rodziców wtakiej sytuacji, chociaz to rozumiem nie umiem prosto w twarz im powiedzieć lub przejsc obok w takiej sytuaji, czuje ze musze to przeczekac chociaz to irytujace..

Gość gość
słyszałam rodziców 2 razy, bo ja z nimi mieszkałam to miałam ich za ścianą ;) seks to naturalna sprawa, wszyscy ludzie to robią czy są rodzicami, czy dziadkami, ale rozumiem że trochę czujesz się niezręcznie,możesz powiedzieć coś rodzicom na ten temat ale w formie żartu wtedy nie będzie to taki krępujące :)

Gość gość
słyszałam raz czy dwa ciche westchnienia, mialam jakieś 16 lat. mój pokój sąsiadował z ich sypialnią neistety. potem miałam pokój po starszym bracie , jak poszedł na studia, pokój na piętrze i juz ich nie słyszalam więcej ;)