Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bananowa pogoda

Zaczepianie obcych przez fb?

Polecane posty

Gość bananowa pogoda

Spotkałam fajnego faceta, wymieniłam z nim kilka zdań, miło się gadało, ale nie zaproponował nic więcej. Mi też było głupio. Za to dowiedziałam się jak się nazywa (płacił kartą), znalazłam go na fb i napisałam niezobowiązująco "No to gdzie jest ta dobra pizza o której mówiłeś?" (bo o tym rozmawialiśmy). Zero odpowiedzi od 2 dni, wiadomość nieprzeczytana. Teraz się czuję z tym strasznie źle, nie dość że "nielegalnie" zdobyłam jego dane, to go jeszcze wyszpiegowałam w necie. Na swoją obronę powiem że gdy to robiłam to myślałam sobie, że faceci się zawsze skarżą, że dziewczyny dają zbyt subtelne znaki... Tak myślałam wtedy, a teraz myślę, że byłam głupia bo jakby był zainteresowany to sam by dał znać a tak ja wyszłam na desperatkę. Jak sądzicie? Głównie pytanie do facetów, myślicie że on nie zainteresowany aż tak?

Może ma żonę, albo coś, a może Cię nie pamięta. Ja tak mam że rozmawiam z nieznajomymi a za kilka dni nie pamiętam tych osob.

Gość bananowa pogoda
Nie no, myślę że wiadomość wylądowała w folderze "inne" i nawet jej nie widział. A ogólnie opinia o sytuacji? Dobrze zrobiłam, źle? Jak facet nie wykazuje zainteresowania odpuścić czy próbować?

Gość gość
Pitol go zajmnij sie mna, zima idzie cieplej d**y mi cza:-)

Gość gość
Troszke chyba sie zapedzilas.Facet moze jest zonaty i stad niczego nie zaproponowal.Bardziej niezobowiazujaco byloby,jesli juz go odnalazlas,po prostu odwiedzic na stronie,ale nie odzywac sie.Sprawdza chyba,kto go odwiedza,wiec jesli szukalby kontaktu,to byc moze by sie odezwal,o ile cie zapamietal:p

Gość gość
Jak się sprawdza kto odwiedza na fb?

Gość gość
Na fb nie można sprawdzić kto wchodził na twój profil. To nie nasza klasa.

Gość gość
Fajni faceci sa zajeci przewaznie:p,poza tym pogadal troche,a ty juz chetna na cos wiecej:D,baby niektore to prostaczki jednak.Nie zagadal,bo zapewne ma zone.Z kazdym,z ktorym pogadasz odrobine zaraz szukasz z nim kontaktu i sie naprzykszasz?Ja bym sie takiej baby obawial,co sama bez pardonu ewlazi mi z buciorami w zycie:-o

Gość bananowa pogoda
Ok, dzięki za opinie. Oczywiście, że nie każdego tak zaczepiam od razu. Ten był pierwszy, więc średnio raz na 26 lat. Też mi się samej wydaje, że się zapędziłam stąd temat w ogóle. Tylko ja niestety nie jestem wychowana żeby siedzieć i czekać aż dostanę czego chcę i trochę trudno mi się z tym pogodzić...

Gość gość
praw natury nie zmienisz,chocby inni probowali.To facet poluje,zdobywa.Jesli chcialby w jakikolwiek poszukac blizszego kontaktu,to by to zrobil.Nie chodzi o czekanie az z nieba spadnie,mylisz pojecia.Istnieje tez cos takiego jak taktownosc.Nie pomyslalas,ze facet moze byc zajety i wypisujac do niego zona przeczyta?To wlasnie jest brak taktu moja droga.