Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak masturbować chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Tak technicznie? Siebie umiem. Miętolę łechtaczkę. Ale faceta? Bliżej dziurki czy jaj? Z jajami też coś robić? Miętosić czy przesuwać rękę? Po prostu, jak to robić?

Gość gość
To, jak mu tego nieszczęsnego zwalić? Ja to w ogóle nie lubię takich akcji. Uważam, że to facet powinien działać. Ja rozkładam nogi, a on niech się uwija. Ja nie wymagam od niego, by mi ssał czy miętosił. Wkłada pałkę, porusza się rytmicznie i jest git. Więc, czemu on chce, żebym ja mu jakieś extra akcje robiła? Ta masturba, to on chce, żeby była wstępem dopiero do ssania. Co jeszcze? Teraz nawet stosun chce mieć ze mną na wierzchu, bym to ja się gibała, a nie on. Ja młoda jestem, to mi się nie chce takich akcji.

Gość gość
Siorbnij mu palke leniwa dziewucho. W jego wieku w moment sie zleje:-)

Gość ADHD sympatyczny
gość dziś To, jak mu tego nieszczęsnego zwalić? Ja to w ogóle nie lubię takich akcji. Uważam, że to facet powinien działać. Ja rozkładam nogi, a on niech się uwija. Ja nie wymagam od niego, by mi ssał czy miętosił. Wkłada pałkę, porusza się rytmicznie i jest git. Więc, czemu on chce, żebym ja mu jakieś extra akcje robiła? Ta masturba, to on chce, żeby była wstępem dopiero do ssania. Co jeszcze? Teraz nawet stosun chce mieć ze mną na wierzchu, bym to ja się gibała, a nie on. Ja młoda jestem, to mi się nie chce takich akcji. x masz racje i tak trzymaj:classic_cool: kryptopedałow teraz jak mrówków