Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem rozczarowany życiem seksualnym

Polecane posty

Gość gość

Mam 40 lat i nawet jestem przystojny jak na swój wiek ,mam żonę i 12 letnią córeczkę .Niby jest pięknie ale wszystko się spieprzyło po tym jak moja żona miała romans jakiś rok temu .Wybaczyłem jej to ale nie potrafię jednak sobie poradzić z tym poniżeniem .Kiedy się z nią kocham mam przed oczami tego kochanka .Bardzo bym chciał zakochać się w kimś innym ,ale mieszkom w takiej dziurze jakim jest Chełm i niema na to szans .Może ktoś zna jakieś portale gdzie można kogoś poznać .Z góry dziękuje.

Gość gość
Wybaczyć chyba się nie da bo już próbowałem .Potrzebuje normalnej dziewczyny chyba takie są tylko nie wiem gdzie.

Gość gość
ja swoją kór..e traktuje przedmiotowo jak mi sie chce wychodze na nią i robie swoje /jak w toalecie / a jak jej nie pasuje to niech wypier.. puściła sie raz to zrobi to ponownie/jak już tego nie zrobiła/ tylko bedzie sie lepiej ukrywać

Gość Brunetka99999
a jaki był powód zdrady? zmieniła sie po zdradzie, stara sie bardziej? widac nie wybaczyles jej do konca jeszcze.. jak na innych polach zyciowych, dogadujecie sie? okazala skruche? to wazne pytania które moim zdaniem powinienes zadac sobie zanim zaczniesz zdradzac Ty(tak tak, jesli szukasz kogos teraz, to tez chcesz zdradzic).

Gość Iczi
Wyjedz z zona gdzies . Tam Jej wybacz i zakochaj sie . Oderwij sie . Zrob to dla Nie i siebie . Powinniscie wyjechac na wycieczke , wczasy , aby dalej

Gość gość
To ty tez zrób skok w boku od razu sie lepiej poczujesz