Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie jak spasiony prosiak w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Chcialam dziecko a teraz zaluje. Wygladam okropnie. Wielki brzuch, cycki rozmiaru xxxxllll. Przed ciaza bylam szczupla i bardzo zgrabna. Nigdy juz nie bede tam wygladac....

Gość gość
eee tam, ja też pamiętam przerażenie na widok swoich cycek w lustrze. Teraz młody ma 3,5, piersi powróciły do stanu pierwotnego i nawet nie mam rozstępów na brzuchu :-)

Gość gość
Dla mnie kobiety w ciazy sa ohydne, czy ktoras tez tak ma?? Nie radze sobie z tym. Jak patrze na siebie to mi niedobrze

Gość gość
moze powinnas sie przejsc do psychologa? moze rozmowa z nim jakos pomoze?

Gość klikhi
dla mnie inne kobiety w ciąży bardzo ładnie wyglądają,a sama czuję się jak słonica.

Gość gość
To masz problem ... Ale tak jest jak piorytetem w zyciu jest zgrabna sylwetka , a w głowie pusto.. Innych porównan nie masz ? Wcale mi cie nie zal, po co ci było dziecko jesli nie potrafisz zaakceptowac CZASOWYCH zmian zachodzacych w swoim ciele ? W twoim przypadku to nie hormony, tylko " dziuniowatość '.

Hmmm... Ja do 7 miesieca ciazy wygladalam bardzo ladnie duzo osob mi to mowilo. Mialam tylko brzuszek. Pozniej brzuch rosl i rosl a moje cienkie nogi zaczely wygladac komicznie. W szpitalu sie ze mnie smiali ze wygladam jak z pilka lekarska pod bluzka. Ubrac sie nie dalo jakos ladnie. Autorko musisz zacisnac zeby i po porodzie sie za siebie zabrac jesli Twoja waga Ci nie bedzie odpowiadac. Pamietaj zeby dbac o siebie w pologu w miare soe wysypiac i jesc zdrowo! Te 6 tygodni sobie daj na luz z cialem! A pozniej jakas dieta i tyle. Juz samo pozbycir sie ciazowego brzucha to dla mnie ulga byla mimo ze mialam pare kilo wiecej niz przed ciaza.