Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem może nienormalna ,ale wczoraj zaproponowałam

Polecane posty

Gość gość

pewnemu znajomemu seks z zamian za załatwienie pracy... Wiem jak to brzmi ,ale zawsze się lubiliśmy , on chciał zawsze czegoś więcej, a ja nie chcialam sie zgodzić i tak sie wczoraj zgadalismy o tym ,że on by mi załatwił prace, a ja ,że wtedy możemy zostac kochankami... Teraz sie dziwnie czuję bo on powiedział ,że bedzie dla mnie coś szukał (jest 2 razy starszy i ma znajomości) i chyba wział to na poważnie

Gość gość
Nie MOŻE jesteś nienormalna,tylko NA PEWNO masz nierówno pod sufitem:D

Gość gość
A bo to pierwsza co dupą robi karierę?

Gość gość
No mam nierwno pod sufitem ,wiem :D szczegolnie ,że ten znajomy mnei nigdy nie krecić... A szukam pracy rozpaczliwie i tak mu zaproponowałam , on zaczął pisałać gdzie mu mogl mnie krecic ,a potem o swoich oczekiwaniach w lozku itd , najlepsze ,ze byłam wczraj lekko podpita i troche chyba przesadziłam, chociaz ta praca jest mi bardzo potrzebna, nie ukrywam ,ale on mi sie nie podoba mimo ze go lubie...

Gość gość
Właściwie to doopa rządzi polityką i wszystkimi dziedzinami,czyli wszystkim:)

Gość gość
mógł mnie "wkręcic" sorry ,ale pisze z telefonu i słownik mi się włącza

Gość gość
Biedaczka,szuka pracy ROZPACZLIWIE ,ja pierdzielę ,myślałam że drogą do otrzymania jest danie CV a nie dawanie duupy!! Głupi temat!

Gość gość
no to wyślij 50 CV i nie dostań żadnej odpowiedzi to zobaczysz jak to jest, by się wydawało ,że znalezienie pracy jest takie proste, mimo że jestem p studiach.. ale wczoraj to mi chyba odbiło, co ja zrobiłam ? :O jejku ,a nawet jak sie z tego wycofam i potem go gdzies spotkam to bede sie jakos dziwnie czula, ale nie wiem czy sie wycofam, on sie w to wkrecił niezle chyba

Gość gość
O jejku jejku, nie ty pierwsza i nie ostatnia

Gość gość
Gorzej jak Cię "wyroocha" w negatywnym tego słowa znaczeniu. Lepiej nie dawaj "z góry" :D

Gość gość
no własnie gorzej jak mnie wykorzysta i się wypnie na mnie potem.. wiec najpierw wole zeby mi zalatwil ta prace, ale z drugiej stony tak sobie mysle od rana w co ja sie wpakowalam wlasciwie :D

Gość gość
ale on raczej ma duzo znajomosci, tak sie mi zdaje... wiec nie powinno z tym byc problemu ,ale co ja mu wczraj naobiecywałam to mowie was jakas masakra...on zaczal pisac ze wynajmie dla nas hotel i co bedziemy tam robic ze szczegolami i dzisiaj znowu napisal :(

Gość gość
No to możesz już powoli wietrzyć bobra :D

Gość gość
jak jedynym twoim atutem jest cipka i znajomosc ze starym dziadem to rzeczywiscie nie ma sie co dziwic ze nigdzie cie nie chca :classic_cool:

Gość gość
nie, chyba jednak sie z tego wycofam bo najgorsze, że on mnie w ogole nie pociaga i jest o jakies 20 lat starszy :O Nie zebym była świeta i nie dopuszczała takie formy "zalatwienia pracy", ale zawsze mnie cos od niego odpychalo fizycznie ... tylko co mu teraz napisać? z drugiej strony troszke szkoda , być moze marnuje jakąś swoją szanse w zyciu...

Gość gość
mam atuty takie ,że jestem po studiach i znam biegle angielski, niemiecki w stpniu komunikatywnym plus całkiem dobra bsługa programów komputerowych... w dzisiejszych czasach nawet to nie wystarcza trochę to nienormalne moim zdaniem, że żeby znalexc w miare dobrze platna prace biurowa trzeba znac ze 3 jezyki, miec ze 3 kierunki studiow, kursy itd bo inaczej znajomości tylko wchodza w gre

Gość gość
Wiedze moze masz na odpowiednim poziomie, ale moralnosc na zbyt niskim.

Gość gość
Jak nie masz z tym problemu to jest taki zawód gdzie zawsze szukają kobiet a i zarobki lepsze niż najniższa krajowa

Gość gość
tak najlepiej mnie od razu wyślijcie do burdelu :O mam zamiar mieć normalną prace wiec darujcie sobie... ale nawet gluiej normalnej pracy nie mozna znalezc...już mi kiedys pewien facet sugerowal ,że moglby mi pomoc z "kariera" jeszcze jak studiowałam, a wiem ,że miał pozycje ,ale nie skorzystałam, tamten byl jeszcze bardziej oblesny od tego :O i tak zaprzepaszczam swoje zyciowe szanse bo nie umiem sie przelamac isc d lozka z kims kto mnie odrzuca :O

Gość gość
szczerze to jakby facet w miare mi sie podobał , nie musiałby nawet być przystojny, ale jakby mnie od niego nie odrzucało to bym się nawet nie wahała, mam gdzieś "moralność",ktora w dzisiejszych czasach mozna sobie w d**e wsadzic za przeproszeniem... albo pomysle o wyjezdzie na zmywak np do UK zawsze to lepsze niz harowanie za marne grosze u nas...

Gość gość
Moj 14-sti letni syn mowi biegle w 4 jezykach! I zna się na komputerach lepiej niż nie jeden dorosły! Ale masz atuty! Śmieszne!

Gość gość
Jasne, już ci wierzę ,że mówi w 4, może jeszcze zaraz napiszecie ,że "norma" to z 6 czy 8 języków, pewnie niedługo tak będzie, w cywilizowanych krajach jak UK, DE studia i 2 języki obce plus obsługa komputera to bardzo dużo jak się jest ich rodakiem bo obcokrajwcom jest trudniej oczywiście

Gość gość
Mam nadzieje ze mu nie dalas skoro jeszcze nie masz pracy... Spotykalam sie z facetem, mial mi zalatwic super pracę i dlatego zrezygnowalam z kiepsko płatnej jaką sama znalazłam. Mam 2 zawody, on powiedzial ze powinnam sie realizowac w tym drugim i sam mi znajdzie cos fajniejszego. Opowiadal kogo nie zna w branzy - samych ludzi na świeczniku bo i on sam zaszedł wysoko. Chyba nie musze pisac jak to sie skonczylo.

Gość gość
a co to takiego co on sobie "życzy" bo już samo to że omawiał to z tobą świadczy że to jakaś p/i/z/d/a :-D

Gość gość
no on chce normalnego seksu ,ale pisał jaki lubi , pozycje ,że wynajmie mi hotel na kilka dni i będzie przychodził w nocy itd...sama mu to zaproponowałam więc nie zwalam winy na niego ,ale np okazało sie ,ze ma kogoś na stałe i trche tak dziwnie :O