Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarek 42

kobieta do poważnego związku potrzebna od zaraz

Polecane posty

Gość Jarek 42

Poszukuje kobiety jak w temacie do poważnego związku,preferuje kobiety które nie są otyłe, nie przeszkadza mi że jest starsza ode mnie jeśli jest zadbana, najlepiej z Warszawy sam mam 42 lata, brunet, raczej przystojny, dobrze zbudowany, nie byłem nigdy żonaty nie mam również dzieci, jestem raczej spokojnym domatorem który się zawsze bardzo angażuje w związek i potrafi odwzajemnić ofiarowane mu uczucie, lubię dobry film, dobrą książkę, jazdę rowerem, psy, miałem dwa, ale były kupione przez byłą kobietę i zabrała je ze sobą gdy się wyprowadzała,proszę o wasze maile , wyśle wtedy swoje fotki.Jarek

Gość gość
Szukasz kobiety i jednoczesnie wspominasz o bylej? Strzal w stope

Gość gość
W moim wieku chyba większość normalnych facetów jeśli szuka kobiety to raczej ma już jakąś przynajmniej jedną byłą, myślisz że gdybym nie wspomniał, to większość kobiet myślała by że jestem prawiczkiem bez doświadczenia?

Gość gość
42 letni nieudacznik, nigdy nie mial żony, nie chciał się żenić, kobiety traktował jak szmaty, gdy się znudzila to ją po prostu wywalal z mieszkania niczym stary zużyty przedmiot ktory się znudzil. Facet kompletne zero, wieczny chłopczyk, piotrus pan, bojacy się ślubu, nie szanujący kobiet, o bylej wspomina jak o koleżance ktora się po prostu wyprowadzila, ale on sie tym nie przejal w ogole, 42 letni ru/chacz już szuka nowej konkubiny do wspólnego mieszkania nazywajac to "poważnym zwiazkiem". Jestes odrazajacy, ja bym cie kijem nie tknela.

Gość gość
gość dziś Pisząc o byłej udowadniasz że nie jesteś jeszcze gotowy na nowy związek. Nie uporałeś się z poprzednim i nadal Cię boli.

Gość Jarek42
dzięki za śmiałe diagnozy, no nie wiedziałem że taki jestem,hejterzy jak zwykle pierwsi ocenią, podsumowują,postawią w złym świetle i krzywym zwierciadle, nie muszę nikomu się tłumaczyć, wytłumaczę zainteresowanej osobie osobiście, na pewno nie na tym forum,a reszta niech sobie myśli o mnie co chce

Gość gość
Nazywasz mnie hejterem bo uczciwie pisze Ci jak wygląda Twoje ogłoszenie? Obrażasz się jak stara panna i połowa kobiet piszących na tym forum. Dobra szukaj sobie dalej a ja w temacie się już nie udzielam.

Gość gość
To nie żadne śmiałe diagnozy tylko takie są fakty. Wartościowy facet w twoim wieku już dawno ma żonę, dzieci. A ty traktujesz kobiety jak szmaty, żenić się nie chcesz, ty nie szukasz żony tylko konkubiny do wspólnego mieszkania na kocią łapę, jak się znudzi to ją wyprosisz z mieszkania, tak jak zrobiłeś ze swoimi byłymi. Piszesz o niej jak o koleżance, bez żadnych uczuć, ot się po prostu wyprowadziła ale co z tego, zaraz dam ogłoszenie na forum i poszukam nowej konkubiny. Jesteś niedojrzałym podstarzałym doopkiem niezdolnym do poważnego związku. Zatrzymałeś się na poziomie umysłowym 14 latka. Kobiety Ciebie zostawiały bo jesteś egoistą, nie chciałeś się ożenić, chciałeś ****ać bez zobowiązań na kocią łapę i jeszcze nazywasz to "poważnym związkiem". Jesteś żałosny. Jednak ja Ci dobrze radze, szukaj sobie żony i szanuj ją, bo nie jesteś już najmłodszy i kto ci będzie zmieniał obes\rane pieluchy na stare lata piotrusiu panie?

Gość Jarek42
nawet mi się tych bzdur wyssanych z palca nie chce komentować

Gość gość
Niestety te opinie sa prawdziwe:o nie jestem zadna z osob powyzej, ale zgadzam sie z nimi

Gość gość
dobra rada: jak stac Cie, to szukaj na sponsoraszukam, takie uklady sa w sam raz dla ciebie

Gość Jarek42
Linde może zacytuję-nie chce mi się z wami gadać, wolałbym z kimś sensownym i na temat

Gość gość
monikakrakow@interia.pl , z tym że odpisze po 22 , wszak teraz jade z psem do weta ,a pózniej idę do kina :-) Piszę jak najbardziej poważnie.

Gość Jarek42
zapomnieliście jeszcze hejterzy dodać że najprawdopodobniej według waszych przypuszczeń jestem pedałem,pedofilem, żydem i mam czarne podniebienie, hej, hejterzy, jak to fajnie że są te powiadomienia na maila, nie? bo inaczej mogli byście przeoczyć okazję do fajnego hejta żeby się kolejny raz spełnić i dowartościować, nie?o zobacz,ma 42 lata i nie miał jeszcze żony ani dzieci,a ja już jestem po dwóch rozwodach i mam piątkę dzieci na które ledwo wyrabiam,o boże, jaki jestem fajnyyy

Jarku, u nas 42letni kawaler źle się kojarzy. Wiesz, musi z kimś takim być coś nie tak, że przez tyle lat żadna kobieta nie chciała się z nim na poważnie związać. Albo wręcz on nie czuł potrzeby angażowania się na stałe, co w tym wypadku również źle się kojarzy. Nawet rozwodnik chyba lepiej brzmi, bo to facet, który przynajmniej próbował. A że w nowym związku takiego rozwodnika będzie exżona i dzieci na dokładkę to już mały pikuś. Ani tak dobrze, ani tak. ;) Życzę owocnych poszukiwań. :)

Gość gość
czyli czarne albo białe tak? szarości nie uwzględniasz?A co jeśli ktoś nie trafił ani razu na odpowiednią kobietę na przykład?

Gość gość
buhahaha, w wieku 42 lat nie trafil na wlasciwa kobiete:D koncz wasc, wstydu oszczedz:D

Gość lanser
uciekaj stąd czym predzej, na tym forum obowiazuje jeden tok myslenia bo 90% kobiet tu to frustratki nienawidzace facetow. beda ci wmawiac ze jestes piotrusiem panem, teksnisz za kims i kobiety traktujesz przedmiotowo bo one tak zostaly potraktowane i to forum jest ich azylem. co poniektóre nic nie robia bo ich caly wklad w rozwoj cywilizacji zakonczyl sie po ciazy i teraz z nudow calymi dniami zalewaja to forum zolcia wyladowujac swoje frustracje na bezdzietnych,niezonatych i o innym zyciu niz ich ktore toczy sie miedzy serialami a tematami na forum ciaza i macierzyństwo. to mozna pogadac przewaznie o tym co na pudelku napisano albo co bedzie w kolejnym odcinku mody na sukces,a nie kobiety szukac. kobiety szukaj na forum dla zdrowych psychicznie :D oczywiscie nie pisze o kazdym normalne tez tu sa, uogolniam bo zakladam ze autorowi nie chce sie szukac igly w stadzie siana.

Gość lanser
ideal faceta to 42 letni prawiczek,wychowany w domu dziecka, posiadajacy 3 byle zony i 4 dzieci, do tego lunatyk. najlepiej posiadacz kotopsa. prawiczek znacyz z eporzadny, mial zony wiec sie nie boi wiazac, nie ma rodzicow wiec nie jest maminsynkiem, ma dzieci znaczy ze odpowiedzialny i jakas kobieta chciala z nim te dzieic miec znaczy ze przynajmniej jedna kobieta na swiecie bedzie jej faceta zazdrosic. lunatyk bo zalozyl temat na tym forum a przeciez szanujacy sie facet tu nie pisze :D ma kotopsa bo jedne lubia koty a inne psy wiec kazda kafeterianka znajdzie cos dla siebie. najlepiej bez wlasnego zdania o wszystko pytajacy sie kobiety, ktora o wszystko zapyta na kafeterii inne madre kobiety. to jest facet idealny !!!