Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzięki temu że jestem 30 letnim prawiczkiem wciąż się czuję jakbym miał 17 lat

Polecane posty

Gość gość

problem w tym, że podobają mi się tylko młode dziewczyny, takie 16-17 wszystkie inne to już stare przechodzone lafiryndy, wzbudzają we mnie obrzydzenie Czy sponsoring to jedyna możliwość żebym zaspokoił się seksualnie z kobietą jakiej pożądam?

Gość gość
Tez znałam takiego,co miał prawie 30 lat ,a najlepiej sie czuł wsród nastolatek.Podobny poziom emocjonalny....:P .Zatrzymałeś się w rozwoju chłopie,masz zaburzenia,moze idź do psychologa,bo za chwilę bedziesz 40-letnim pedofilem.

Gość gość
Piłeś cos?

"Zatrzymałeś się w rozwoju chłopie,masz zaburzenia,moze idź do psychologa" Tak, znalezienie sobie pasożyta jest najlepszą drogą do szczęścia . . .

"Jest czysty jak łza więc może przebierać nawet w gimnazjalistkach." Ty ateisto nie powinieneś się na takie tematy wypowiadać...

Gość gość
haha, od kiedy to czlowiek wkładania penisa do pochwy się rozwija? w takim razie dzieci 0-16 w ogóle się nie rozwijają...oo, a jednak nie. da się rozwijać emocjonalnie i zwiększać swoją dojrzałość bez seksu. też bym radzila wizyte u psychologa, jak miałam te 16lat mierzili mnie strasznie tacy faceci. mój facet jest parę lat starszy i sam mówi, że wtedy by mnie nie wział bo pewnie dzieciak byłam.

Gość gość
Człowiek się nie rozwija od wkładania penisa ,jak tu ktoś głupio zrozumiał:P Ale jakimś cudem Autor się zatrzymał w rozwoju emocjonalnym na poziomie nastolatka. I sam pewnie sobie z tym nie poradzi.Dlatego polecam psychologa.

"Człowiek się nie rozwija od wkładania penisa ,jak tu ktoś głupio zrozumiałjezyk.gif Ale jakimś cudem Autor się zatrzymał w rozwoju emocjonalnym na poziomie nastolatka. I sam pewnie sobie z tym nie poradzi.Dlatego polecam psychologa" Co za brednie. Dopóki sam zarabia na siebie, nic ci do jego rozwoju emocjonalnego Równie dobrze ja mógłbym tobie napisać, że jesteś na poziomie emocjonalnym starej, zużytej lampucery. Sęk w tym, że dopóki nikomu nie dzieje się krzywda, jego stan należy uznać za całkiem prawidłowy, czego, jak widać, ograniczone jednostki pojąć nie umieją . . . A pójście do pasożyta, na 90% nieudacznika życiowego (psychologa), nic tu nie pomoże. Może jedynie wygenerować nowe problemy. Dzięki Bogu ludzie poznają się na tzw psychologach i dzięki temu ci ludzie coraz częściej, zaraz po studiach, lądują "na zmywaku" . . .

Gość gość
Edelgast, a co, Ty też chcesz kupować czas 16letniej d*******i? :D że tak zawzięcie bronisz tego pomysłu czy może już byłes u prostytutki? ta Twoja perłowa krolewna pewnie jest jedną z nich. stosunek 30latka z 16letnim dzieckiem NIE JEST normalny, ale czego wymagać od półgłowka

Każdy stosunek mężczyzny w wieku reprodukcyjnym, z kobietą w wieku reprodukcyjnym jest czymś normalnym. AMEN A Perłowej Królewnie nie jesteś nawet godna rozsupłać rzemyka u sandałów . .

Po prostu zazdrościsz mu rześkości/ witalności. Pewnie masz dwadzieścia parę lat, a wyglądasz na 40 . . .

Gość gość
Kulą w płot! Chyba, że o "rześkość" umysłową, czytaj: niedojrzalość, chodzi. Aczkolwiek tutaj bym się 100 razy zastanowiła czy tęskno mi do mentalnego poziomu 16latka

Masz rację. Tobie bliżej do poziomu mentalnego 45 letniej frustratki. A fakt, że wywnioskowałaś niedojrzałość u gościa, tylko dlatego, że czuje się ja 17 latek i podobają mu się 16-17 latki, mówi tylko o tym, że z logicznym myśleniem u ciebie na bakier. A fakt, że prawdopodobnie umie sobie zarobić, żeby opłacić taką 17-latkę ja najbardziej przemawia za jego dojrzałością. Naucz się najpierw rozróżniać pojęcia i formułować zdania, to wtedy pogadamy o dojrzałości . . .

Gość gość
Och, no tak 16latka to marzenie każdego dojrzalego i ustatkowanego faceta. Podobnie jak placenie za seks :D Wszystkie moje znajome będą się ZABIJAŁY o takiego gościa. PS. To ironia. Może najpierw naucz sie zasad funkcjonujących między ludźmi bo niestety, ale widać, że nie masz zbyt wiele z nimi do czynienia. Szczególnie z płcią piękną. Jednak to jest zabawne, jak często na kafe osoby które nie wchodzą w związki, w relacje międzyludzkie różnego rodzaju, żyją wiele lat w samotności probują narzucać reszcie "normy" zachowań. Z fiku bys się dogadał :)

Ja nikomu nic nie narzucam. To ty próbowałaś narzucać, czy w perswadować swój kulawy światopogląd. Ja na swoje życei "między ludźmi" nie narzekam, a i opinie twoich znajomych mnie nie obchodzą... A lepiej płacić 17 latce, niż trzydziestoparoletniej roszczeniówce, często po rozwodzie . . . Autor może zrobił bilans zamiarów i możliwości doszedł do wniosku, że i tak płacić będzie musiał. Jego wybór... Tak przynajmniej płaci w sposób jawny, a nie nie jawny. Gdyby się wziął za starszy asortyment, pewnie i ta by usłyszał, że "facet ma być zaradny, a życie kosztuje" . . . Słowem, próbujecie stosować manipulacje, ale jesteście na to "za cienkie w uszach" . . .

Gość gość
Samotna, to czemu nie bierzesz 16latka tylko jestes samotna?