Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam studiow a pracuje w zusie

Polecane posty

Gość gość

mam 27 lat dostalam sie bez znajomosci, pracuje juz 3 rok, dziwie sie ludziom po studiach ktorzy nie moga znalesc pracy

Gość gość
"znalesc" - przykre że taka oślica ma dobrą pracę, podczas gdy ludzie inteligentni nie mają w tym kraju żadnej pracy.... I nie chodzi mi o wykształcenie, bo czasem ktoś po zawodówce jest mądrzejszy od magistra. Jak Ty piszesz jakieś ważne pisma oślico, jak ty nie znasz podstaw ortografii? Kto za ciebie poprawia?

Gość gość
Pewnie dlatego, że wiedzą, jak prawidłowo napisać słowo "znaleźć".

Gość gość
no nie popisałaś się :D

Gość gość
moja praca polega na siedzeniu za biurkiem, przygotowuje dokumentacje ludzi starajacych sie o rente dla lekarza orzecznika

Gość gość
gość dziś "znalesc" - przykre że taka oślica ma dobrą pracę, podczas gdy ludzie inteligentni nie mają w tym kraju żadnej pracy.... I nie chodzi mi o wykształcenie, bo czasem ktoś po zawodówce jest mądrzejszy od magistra. Jak Ty piszesz jakieś ważne pisma oślico, jak ty nie znasz podstaw ortografii? Kto za ciebie poprawia? Taka szmata jak ty po mnie poprawia bękarcie :-D

Gość gość
O rentę to ty się sama postaraj, taką dla osoby upośledzonej umysłowo. W tym ZUS-ie to mogłabyś co najwyżej kible szorować, a i tak zbyt wielki byłby to zaszczyt dla takiego tłuka.