Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwagierka. powiedziec cos?

Polecane posty

Gość gość

Rok temu kupiłam szwagierce na urodziny m.in. apaszkę - taką jasną, neutralną. Nie lubimy się ale tez nie kłócimy - takie zimne neutralne stosunki. niedawno mieszkanie teściowej częściowo spłonęło a ona zamieszkała u nas na czas remontu. Sporo rzeczy zostało zniszczonych wiec szwagierka dała swojej mamie takie których nie nosi. Wśród nich tę apaszkę - nawet nie oderwała metki. Tak się zastanawiam czy nie zrobiła tego celowo-. Wiedziała że będę pomagać przy rozpakowywaniu tych ubrań - i czy w związku z tym nie skomentować tego jakoś. Wy byście przemilczaly? Dodam że ona ma w zwyczaju robic mi delikatne złośliwości ale dotąd po prostu nie dałam się sprowokować.

Gość gość
Ale co tu komentować? Nie spodobała jej się,ale czy z powodu tego że dostała od Ciebie czy rzeczywiście to nie jej gust to się raczej nie dowiesz. Na drugi raz nic jej nie kupuj i po sprawie :)

Gość gość
albo kupuj coś taniego.

Chcesz robić aferę o to, że własnej mamie w potrzebie dała nową, porządną rzecz, a nie jakieś stare, znoszone?

Gość gość
tu nie chodzi o to, ze się nie spodobała - trudno, nie ma przymusu. Tylko że oddała to komuś innemu z pełna świadomością że się o tym dowiem. Właśnie zbliżają się jej urodziny i teraz to na pewno będę miała kłopot. Może dam jej kase i powiem, ze w zeszłym roku nie trafiłam z prezentem to teraz nie ryzykuje?

Gość gość
Dalas jej prezent I to juz nie Twoja brocha co z nim zrobila.

Gość gość
serio nie masz większych problemów? widocznie apaszka jej sie nie podobała i tyle, co tu robic jakieś sceny

Gość gość
nie byłaby moja brocha gdyby nie oddała tego tak niemal na moich oczach. Mam wrażenie że to było kolejne jej deliktane świństewko... a może jestem przewrażliwiona po innych akcjach?

Gość gość
Mam dużo poważniejszych problemów ale nie wpadłabym na pomysł pytać o radę dotyczaca poważnych spraw na kafe :)

Gość gość
wiesz co, jej matce spłonęło mieszkanie, czy na prawdę uważasz, że dając tę apaszkę, myślała o zrobieniu ci na złość? nie jesteś pępkiem świata

Gość gość
Oczywiście że tesciowa najwazniejsza, dlatego bez mrugniecia okiem zaproponowałam żeby zamieszkała na ten czas u nas. Ale tak jakos jak znam szwgierke to mam wrażenie że to była szpileczka dla mnie. Ale może faktycznie nie będę się odzywać.

Gość gość
jak dla mnie, to na siłę szukasz dziury w całym i tyle

Gość Blondynka  gość
OLEJ ja i nie zwracaj na nia UWAGI udaj , ze nie widzialas......

Gość gość
Masz się za pępek świata autorko? Szwagierka pewnie nawet cię nie nie lubi, po prostu ma cie w d***e, a ty myślisz, że wszystko co ona robi jest z myślą o tobie. Lecz się psycholko.