Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj jakiś koleś myślał, że jestem prostytutką:(

Polecane posty

Gość gość

Załamałam się. Wracałam sobie z imprezy tak około 24.00. Nagle zatrzymało się obok mnie auto i facet do mnie - "za ile dajesz?". Ja w szoku, nie zrozumiałam o co chodzi i odpowiedziałam "przepraszam, ale nie rozumiem o co Panu chodzi". Ten się trochę zmieszał, przeprosił mnie i odjechał. Jest mi przykro.

Gość gość
bo pewnie masz aparycje k***y , ryj cegly się proszacy a i stroj taki cokolwiek burdelowy. po sposobie ubierania stylu czyta się pratzac na dziewuchę jak ksiazke

Gość gość
Dziewczyny normalnie nie wiem co o tym myśleć. Jak on mógł sądzić, że jestem prostytutką? Ubrana byłam normalnie. Miałam na sobie czarne skórzane szorty, białą koszulę i skórzane buty na 8 cm ciężkim obcasie... Makijaż też nie jakiś przesadzony - zwykłe smoky eyes i odrobina bronzera. Czy to jest naprawdę taki wulgarny wygląd? Jak on mógł mnie uznać za prsotytutkę?

Gość gość
może dlatego, że było późno, nie przejmuj się

Gość gość
to żart? w taką zimnicę paradujesz samotnie w szortach o północy i się dziwisz? :D

Gość gość
i to skórzane szorty? a smokey eyes to mocny makijaż. lekki to jest tusz+delikatny cień. jak sie na codzień tak malujesz to może nie robi już dla Ciebie różnicy

Gość gość
Jak Cię widzą tak Cię piszą :) To za ile ?

Gość gość
wieviel ? :)

Gość gość
Na codzień się nie maluję prawie wcale ale jak idę na imprezę to robię sobie smoky eyes w szarościach i opruszam kości policzkowe bronzerem... To chyba normalne, ze do klubu idzie się w innym stroju niż na codzień. Miałam na sobie przecież zwykłą białą koszulę i czarne szorty i średniowysokie obcasy:( Uwazam, że nie wyglądałam wyzywająco. Ale i tak mi przykro.

Gość gość
To jaki jest z tej całej sytuacji wniosek ? Wyglądałaś jak prostytutka :) !

Gość gość
Nie sądziłam, że prostytutki wyglądają tak jak ja:(