Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była narzeczona mojego faceta ciągle go podrywa

Polecane posty

Gość gość

Ma już męża i dziecko z nim (z którym podobno jest bardzo nieszczęśliwa) Wypisuje do mojego ciągle na facebooku wiadomości, czy się spotkają i jakieś wspomnienia z przeszłości ich. Ostatnio nawet się pytała czy chciałby mieć dziecko ale nie swoje, że on był jej największą miłością, że błąd zrobiła, że go zostawiła. Mój chłopak mi o wszystkim mówi co ona wypisuje i mi pokazuje wiadomości. Ona nawet 3 razy przyszła do niego ale nie wpuścił jej nawet do mieszkania. Czy powiedzieć o tym jej mężowi ? Ale szkoda mi tego dziecka... Tylko ja na miejscu jej męża bym wolała wiedzieć o tym (tym bardziej, że ona nigdy nie pracowała, on ją utrzymuje, wyremontował ich mieszkanie)

Gość gość
Niewiele możesz zrobić. Ani Ty, ani twój facet nie macie wpływu na to co robi osoba trzecia. Nie możecie kontrolować ani nakazywać nikomu co może a czego nie może robić ani jak może a jak nie może się zachowywać. Kluczowa w tej sytuacji jest reakcja twojego faceta. Jeżeli nie jesteś o niego zazdrosna i on nie okazuje zainteresowania flirem z byłą - cierpliwości... Żyjcie swoim życiem i akceptujcie rzeczywistość. A nóż o wielu nieudanych próbach odpuści...

Gość gość
zostaw to w spokoju, powiesz jej mężowi i co? liczysz że ją zostawi i będzie miała za swoje? a potem co? odbije Twojego faceta bo przecież był miłością jej życia... dobrze że Twój jest z Tobą szczery, ja na Twoim miejscu bym się z nią spotkała i porozmawiała z nią otwarcie

Gość gość
Ale to już trwa 5 lat. Dziewczyna jest ogólnie bardzo dziwna. Zostawiła mojego, bo "miał za mało pieniędzy" A teraz jak mu się dobrze układa to zcierpieć tego nie może. Ja jestem zadbana, wykształcona, pracuje i ładnie zarabiam. On też ma teraz dobrą pracę. Dostał mieszkanie. Często gdzieś sobie jeździmy a to nad Morze a to w góry, raz na 2 lata za granicę. Ona ma bardzo wysokie mniemanie o sobie, w wiadomościach do mojego ciągle pisze jakieś docinki w moim kierunku, że "kiedyś ubiłeś bardzo szczupłe dziewczyny a Twoja dziewczyna figury modelki to nie ma" jest przed 30 a nawet roku pracy nie ma i nie ma też wykształcenia. Jej w małżeństwie się nie układa... mąż jej kiedyś zarabiał ok 7 tys na miesiąc (dlatego zostawiła mojego) ale pech chciał, że stracił pracę i ma teraz 1500 zł do tego wynajem mieszkania, utrzymanie jej i dziecka i ledwo wiążą koniec z końcem. Bardzo żal mi tego dziecka... ale ona jest złym człowiekiem... najbardziej to szkoda mi tego męża, którego teraz traktuje jak śmiecia (bo za mało zarabia)

Gość ChLl
Wygodna panienka :D

Gość HL
Jakas niepoważna ta dziewczyna, Twój facet na pewno już dawno zobaczył jaka ona jest...

Gość gość
Na Twoim miejscu bylabym ostrozna bo z takimi idiotkami naprawde czasem chore sytuacje wychodza. Na pewno skasowalabym ja ze znajomych i nawet ja zablokowala zeby nie miala jak sie skontaktowac z Twoim facetem. Jesli ma jego numer tel to niech zmieni. Ostrzez ja, ze jesli bedzie nadal was nachodzic w domu to powiadomisz o wszystkim jej meza, a nawet policje. Z takimi trzeba ostro, uwierz.

Gość gość
Tylko naprawdę szkoda mi jej męża, bo zapierdziela na produkcji, po 12 godzin, żeby jakoś wiązać koniec z końcem a ona nawet do pracy nie chce iść i już szuka kolejny cel na wygodne życie...

niech twój facet ją zablokuje a ty nie nawiązuj z nią rozmów bo osoba może być toksyczna i cię dręczyć lub będzie upierdliwa uprzykrzać ci zycie

Gość gość
Ona już dawno jest zablokowana... ale co za problem zrobić nowe konto... albo przyjść pod jego blok ? ...

to co piszesz to juz jest stalking i łamanie prawa więc jesli go dręczy tak 5 lat to nie rozumiem waszej bierności

Gość LllllH
Ja bym pokazała dziewuszyskowi gdzie jej miejsce !

Gość gość
Porozmawiaj z ta dziewczyna