Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dlugo utrzymuje sie alkohol w organizmie

Polecane posty

Gość gość
zależy jaka ilosć, jaka masa człowieka i czy pił na pusty czy pełny żołądek. Jedno piwo, od czasu skończenia jego picia średnio od godziny do półtorej godziny

Gość gość
ok. 350ml.wodki. ostatni kieliszek wypity o 3 czyli prawie 12 h temu. jadlam w czasie picia. waze 62 kg.

Gość gość
sprawdz na alkomacie,jak nie masz to wejdz w wirtualny alkomat, wydaje mi się ,że juz nie powinnas mieć promili ale warto sprawdzić, tymbardziej,jak masz zamiar prowadzić auto

Gość gość
Pewnie że lepiej mieć alkomat. Mam alkomat i zawsze po jakiejśc imprezie sprawdzam czy już wszystko przetrawiłem. Kosz jest nie wielki bo kupiłem w necie na allinside.pl za 60 zł, a działa bez zarzutu bo sprawdzałem jego odczyty z policyjnym. Przynajmniej mam spokojną głowę jak siadam za kółkiem.

Gość gość
zależy od wagi i od tego jak twój organizm przyswaja i wyrzuca z siebie alkohol. najlepiej mieć przy sobie alkomat. albo idź na najbliższy posterunek i poproś by sprawdzili ile masz promili.masz do tego prawo.tylko idź a nie jedź.

Zależy naprawdę od wielu czynników. Tak jak moi przedmówcy napisali. Ale żeby być pewnym można nabyć alkomat. I tutaj moja uwaga - tanie alkomaty są badziewne i często bardzo się mylą. Lepiej zainwestować i mieć 100% pewności. https://militarny.pl/alkomaty-i-ustniki.html