Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety są hipokrytkami?

Polecane posty

Gość gość

Po co kobiety mówią, że najważniejszy jest u mężczyzny charakter, a wygląd jest nie ważny, a jak przychodzi co do czego to sporo z nich wiąże się z przystojnymi draniami, którzy nie mają finansowej przyszłości i często je zdradzają?

Gość gość
one nie są hipokrytkami. One po prostu są głupie i same nie wiedzą czego chcą.

Gość gość
Może nazwanie wszystkich kobiet hipokrytkami to duże uogólnienie, ale niestety tak jest, że większość mówi jedno, a robi drugie.

Gość gość
no całe szczęście, że dla facetów wygląd kobiet się nie liczy i wybierają tylko te z dobrym charakterem, nie? ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Faceci tez tak gadac potrafia :P lepiej jest jak "ona ma nie patrzyć na wygląd mój, ale sama ma być piękna i z******ta" :D ogólnie dziś na wygląd straszne naciski sa w mediach i wszedzie Ale warto szukac bo ludzie są rózni ;)

Gość gość
Do gość 15:22 To nie chodzi o to, że kobiety zwracają uwagę na wygląd, tylko o to, że w internecie wypisują, że wygląd faceta się dla nich nie liczy, tylko charakter, a jak przychodzi co do czego to większość z nich zwiąże się nawet z przystojnym recydywistą(sam znam dwa przypadki). Faceci otwarcie piszą, że podoba im się głównie wygląd u kobiet, ale jakoś mało który chce się wiązać na dłużej z chamską dziewczyną.

Gość gość
15:32 A mi sie podoba jak facet w ogóle nie wiąże się z chamską dziewczyna tak notabene ;) Chęć wsadzenie nie powinna być ważniejsza niż bycie z kretynką. xxx dla mnie tutaj, w necie, własnie albo pisują totalne pustaki (wygląd musi być, cyce takie a takie itp) albo "jestem brzydki ale chcę piekną bo mnei się nalezy". no, ale kazdy zwraca uwagę na to co mu przeszkada ;) xxx a zapominamy, ze charakter nie zalezy od wyglądu. mniej atrakcyjna osoba nei musi z gory być fantastyczna, a przystojniak burakiem xxx jednak ja starałam się zwracać uwagę na calokształt, i jak patrzę po chlopakach kolezanek to przystojniakow nie ma zbyt wielu :P tylko pytanie jaki ma się target. jak się leci na rozpieszczone dziunie to co sie dziwić, że będą mówiły "liczy się charakter" a kierowaly w wyborze cieknąca cipką

Gość gość
I zauważ, że w tym co pisalam o facetach tez hipokryzje widać "dla niej ma się nie liczyć wyglad, ale dla mnie już może". jednak po co się tym martwić?