Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczaatkujaca

chetnym powroze

Polecane posty

Gość gość
Zapraszam na stronę FB na temat kontynuacji BrzydUli https://www.facebook.com/chcemykonty...zyduli?fref=nf Nazwa grupy : CHCEMY KONTYNUACJI BRZYDULI Fani zorganizowali akcję wysyłania listów, pocztówek oraz emaili do Pana Edwarda Miszczaka (dyrektora TVN), by dowiedział się o zainteresowaniu kontynuacją serialu. Mam szansę, że nasz ukochany serial doczeka się kolejnych odcinków

Gość poczaatkujaca
Jakie uczucia żywi do mnie były? Agnieszka, rak, 23 lata usmiech.gif Nie widze uczuc, bardziej skupienie na pieniadzach. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość gość
Paulina 28 lat strzelec co zrobić żebys potkać tego jedynego?

Gość gość
Sylwia , Skorpion, 20.11.1992. moj obecny chlopak bedzie moim mezem ? Ile bede miala dzieci?

Gość gość
Poczatkujaca. Pisałam Ci o moim problemie na poprzedniej stronie. :) Może gdybyś znalazła trochę czasu, chcialabys rozłożyć dla mnie karty? Weronika 20 lat

Gość gość
Monika 24.O7.1992 lew 22 lata . Kiedy zajde w ciążę?

Gość nowa stara ona
Honorata, 1 sierpnia 1984, co dalej będzie? musze zaczynac wszystko od nowa :(

Gość gość
Julia 24l Koziorożec Jakie są szanse, że ten o ktorym myślę, odezwie się do mnie PIERWSZY.

Gość gość
Ooo i julia 24 l koziorożec: jak znaleźć męża.

Gość gość
I co, miałaś wrożyc i nic!;O

Gość poczaatkujaca
przeciez wrozylam, poza tym wchodze tu raz na jakis czas i tez nie zawsze mam wene zeby wrozyc. moze za pare dni :) i mam prosbe, nie powtarzajcie się z tym samym pytaniem w kilku tematach lub co gorsza - pod roznymi nickami w jednym czy w paru , nie zadawajcie pytan od "czy" bo karty falszuja odpowiedz

Gość gość
Jezeli moge Cie poprosic o wrozbe , chyba mnie przeoczylas , umiescilam prosbe 16 09 14 . Serdecznie pozdrawiam Ewa

Gość Irenka12j55
Sylwia 11 pazdziernik 1978 kobieta Waga. Kiedy mój chłopak przestanie pić? I wyjdę za niego za mąż? Nie zaczęłam od czy, byłoby super jakby pani mi powróżyła.

Gość KLosu
początkująca - zapraszam Cię na forum KartyLosu - będziesz mogła u Nas ćwiczyć, wróżyć. A wszystkich zapraszam do wzięcia udziału w Halloweenowych zabawach i wróżbach, które dziś organizujemy na forum KartyLosu - nie trzeba się rejestrować, aby zadać swoje pytanie/pytania. Wystarczy wejść na forum i znaleźc dział HALLOWEEN - WRÓŻBY i tam się wpisać. Udział we wróżbach, czy zabawach jest darmowy. Zapraszamy! :)

Gość gość
ida 28.01.1977. wodnik czy bede kiedys mieszkac z jakims mezczyzna? czy bede szczesliwa? co sie zmieni w moim zyciu? prosze o odpowiedz dziekuje