Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat i dwójkę kochanych dzieci(planowanych) zawsze byłam zdania,że jak ktoś pragnie aborcji to ma do niej prawo. Dziś przez przypadek obejrzałam film Niemy Krzyk i parę innych i jestem normalnie w traumie jak można coś takiego zrobić. Nie wiedziałam,że tak wygląda cała procedura w której normalne rozrywa się dziecko na pół. Myślę,że wielu ludzi jest za aborcją bo żyją w niewiedzy jak TO wygląda. Możecie mnie krytykować,ale jeśli ktoś nie oglądał Niemego Krzyku to zróbcie to.

Gość gość
przecież Niemy krzyk to propagandowy filmik:O Oglądałam dawno temu na religii w szkole, raczej usunięcie ciązy farmakologicznie tak nie wygląda. I kto normalny przeprowadza aborcje w wysokiej ciąży? Zaraz sobie obejrzę ten niemy krzyk by przypomniec sobie

Gość gość
nie bardzo rozumiem,płod 3-tygodniowy nie jest dzieckiem?

Gość gość
da mnie nie jest:O Każdy ma prawo do swoich poglądów, moim jst taki że dopóki płód nie może przeżyć poza organizmem matki to jest tylko płodem, nie jestem za usuwaniem ciąży np. w 18tygodniu czy 20, bo dla mnie to skrajna nieodpowiedzialność, ale w 7,8,9? Przecież tak wczesną ciążę możesz farmakologicznie usunąć.

Gość gość
Tez to ogladalam ,ale takich ja ty przemyśleń nie mam ,nie biorę sobie nic do siebie ,jak jakaś kobieta ma zrobic sobie skrobanke to zrobi i jej sprawa .