Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badaczka0123

Masturbacja, statystyki mężczyzn

Polecane posty

Gość Badaczka0123

Drodzy męzczyzni, pytanie: 1. ile razy masturbujecie sie (powiedzmy na miesiąc) i dlaczego? 2. ile razy uprawiacie z partnerką sex. 3. co wolicie , 1 czy 2? 4. przyczyny, jesli masturbacja jest częstsza niz seks. prosze o szczere odpowiedzi!!

Gość gość
Zaczne nie pokolei, z zona kocham sie 3-5 razy w tygodniu, srednio po 2-3 orgazmy na kazda akcje, poza tym masturbuje sie kilka razy w tygodniu, ale nie dlatego ze jest m zle z zona, poprostu lubie i potrzebuje tego, zazwyczaj kochamy sie w wolne dla mnie dni od pracy gdyz jestem scisle zwiazany z praca w przem morskim a tu nie normuje sie pracy godzinowo, tak wiec jesli jestem w domu w miare wypoczety zaczynamy nasze igraszki natomiast jak padam na ryj po pracy i nie chce poprostu na odpierdziel sie kochac robie sobie to recznie jak mam chcice, nie ukrywam ze bywaja sytuacje ze zonka pomaga mi reka, ustami, staramy sie dbac o siebie jak tylko mozemy. Nie wiem czy z racji mojego wieku 40 l czy z innej przyczyny ale mam jakies zwiekszone potrzeby, zawsze chcialem i moglem duzo ale ostatnie trzy lata non stop mam chcice, nawet na statku jak pracuje mysle o bzykaniu z zona.

Gość gość
1. 3-4 razy w ciągu tygodnia 2. 0 3. 2 (choć prawiczek jam jest)

Gość gość
1. Około 15. Żeby rozładować napięcie i móc zająć się czymś innym, żeby zasnąć. 2. 2-3 razy. 3. Ani jedno ani drugie tak na prawdę. Codzienny seks z nową kobietą zmienianą raz na miesiąc czy kwartał to by było to. 4. Masturbacja, bo chociaż stwarza na chwilę iluzję, że robi się to z kimś innym, albo w innej wersji pomaga wyobrazić sobie żonę w sytuacjach, na które nie wyraża zgody.

Gość Badaczka0123
Odswiezam piszcie

1. 15x 2. Ostatnio 0 (słownie: zero) 3. 2 :/ 4. Jest jakaś inna opcja żeby spuścić z kręgosłupa ??? Jeśli jest to napiszcie tomi_lizak@interia.pl

Gość Badaczka0123
co jest z waszymi partnerkami? pisze pyt jeszcze raz 1.ile razy masturbujecie sie (powiedzmy na miesiąc) i dlaczego? 2. ile razy uprawiacie z partnerką sex. 3. co wolicie , 1 czy 2? 4. przyczyny, jesli masturbacja jest częstsza niz seks. prosze o szczere odpowiedzi!! jakie sa w tej sferze wasze partnerki?