Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczona mojego brata uciakła jak dowiedziała się o chorobie

Polecane posty

Gość gość

Mój brat ma nowotwór i umiera. Został mu maksmalnie miesiąc zycia. Niestety jego dziewczyna zachowała się jak suka i tylko jak trafił do hospicjum ona uciekła. Mój brat tak bardzo cierpi a ja razem z nim, nigdy nie widziałem w nim tyle bólu, uważam że to ona go w tym momencie zabija a nie choroba. Co mam zrobić? On nalega żeby się z nią zobaczyć a ona mimo 2 lat związku teraz imprezuje. Ma go totalnie w d***e. Chciałem jej nawet zapłacić żeby do końca z nim była bo nie chcę żyć w świadomości że mu nie pomogłem byc szczęśliwym.

Gość gość
dala mu szanse aby spotkal cud urody pielegniarke... kiedys jej za to podziekuje :classic_cool:

Gość gość
Straszne jest to co piszesz autorze. Żal mi Twojego brata, żal mi że odchodzi nie mając oparcia w kobiecie którą kocha.

Gość gość
nie wyobrażam sobie czegoś takiego. nawet jak już miłość prysła (choć nie rozumiem takiego czegoś) to kwestia kilku miesięcy by być DLA kogoś. ale swoje i tak ona przecierpi, jak nie teraz to w przyszlości będzie żalować xx bardzo Ci współczuję i nie potrafię sobie wyobrazić co musisz czuć. nie psuj sobie krwi mysląc o niej

Gość gość
k****, bardzo zabawne... Nienawidze jej bo on jeszcze cały czas ma wyrzuty sumienia jakby to była jego wina i że gdyby nie to oni byliby razem , a tak to ona pewnie boi sie go zobaczyći pewnie płacze w domu. A tak suka ma go gdzie! Nienawidzę jej, on już z stamtąd nigdy nie wyjdzie

Gość gość
gratulacje...skad wiesz? masz 100% pewnosci? a moze zwalasz na te narzeczona cos co powinnas niesc i ty - nadzieje?

Gość gość
skoro został mu tylko miesiąc powinna poświęcić się dla niego, co innego decydować się na życie z chorym człowiekiem, tu bym nikogo nie oceniała pochopnie