Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okularnica123

Przeprowadzka do innego miasta, samotność

Polecane posty

Witam, rozważam zmianę miejsca zamieszkania, jestem młoda i sama, nic mnie nie trzyma w rodzinnym mieście oprócz rodziny i paru znajomych. Trochę obawiam się samotności. Może znajdę chętnych do podzielenia się swoimi doświadczeniami.

Gość gość
a ile masz lat? jeżeli wyprowadzka da Ci szanse rozwoju zawodowego, to jedź :) Bo w innym mieście z czasem też poznasz znajomych, choćby w pracy. Na pewno będą jakieś imprezy firmowe. I faceta też możesz tam poznać :)

Gość gość
W sumie też zależy, jaką masz umowę w swojej pracy. Bo np. jeżeli jest to stabilna umowa o pracę, to trzeba się zastanowić, czy warto wyjeżdżać. A jak to śmieciówka lub tymczasowa, to możesz spróbować w innym mieście. O samotność się tak nie bój, bo naprawdę da się poznać ludzi. Pewnie byś wynajęła pokój, to już na stancji kogoś poznasz, jakieś współlokatorki, żeby móc porozmawiać

Mam dobrą umowę, choć liczę na znacznie lepszą w nowym miejscu. Sama nie wiem czego chcę, ale chcę jakiejś zmiany. Dla mnie nie jest oczywiste, że poznam nowych ludzi i będzie super, boje się że rzucę wszystko i okaże się, że czuję się samotna.