Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zostawił mnie dla grubej i głupiej.

Polecane posty

Gość gość

Już się wyleczyłam po tym związku, chociaż mocno mnie to bolało ponieważ jeszcze nikt nigdy wczesniej mnie tak nie potraktował. Nie tylko ja byłam w szoku ale wszyscy nasi przyjaciele gdy zobaczyliśmy jego nową wybrankę. Kobieta z ogromną nadwagą i jeszcze czerwieniąca się gdy cokolwiek się do niej mówi. Traktuję ich obojga z wyniosłością ale nie robię scen, nie są warci. Zastanawiam się tylko jak mogłam być z człowiekiem który ma aż tak słaby gust.

Gość gość
dawno cię zostawił???

Gość gość
skoro ty sie smiejesz z dziewczyny bo jest niesmiala i sie czerwieni to nie dziwie sie że chlopak cie zostawil, bo ty jestes kompletnym zerem. moze wklej swoje zdjecie i posmiejemy sie z ciebie 🖐️

Gość gość
to jak ty musisz wyglądać?! Bo to, że jesteś wredna i głupia już wiemy

Gość gość
omg, to musi być straszne. że ma się tak z******** charakter że super wygląd i wszelkie próby nie są w stanie zatrzymać faceta. chyba, że i wygląd i charakter masz średni :D

Gość gość
ładna miska jeść nie daje, idiotko

Gość gość
Uchodzę za ładną kobietę, naprawdę miałam wielu przystojniejszych i zaradniejszych mężczyzn od tego, który postanowił mnie zostawić. Zabolało mnie to, na szczęście moi znajomi bardzo mnie wspierali. Teraz po prostu traktuje ich z chłodną uprzejmością ale to nie jest przyjemne żyć ze świadomością, że było się w związku z męzczyzną o tak kiepskim guście.

Gość gość
uroda to nie wszystko autorko... widać twój charakter był na tyle kiepski, ze ładna buzia twojego ex nie przekonała... A co do tamtej dziewczyny to może kiedyś schudnie, nabierze pewności siebie...a ty zostaniesz ze swoim charakterem :-P

Gość gość
widzisz pytanie tylko czemu wymienił cie niby na gorszy model. moze własnie to ty jestes gorszym modelem . do buzi nie brałas nie połykałas o analu nie było mowy. najlepiej walic gruche. to znalazł ze prawdziwa gorąca laske a nie deske ktora trzeba impregnowac prontem.

Gość zapamietaj pusta panno
nieważne jak wygląda. ważne jak daje. widać słabo dawałaś 🖐️

Gość gość
no i co z tego że jesteś ładna? charakter masz jak widać ohydny. MIAŁAŚ przystojniejszych a nie masz :D większość lasek przystojnego faceta może mieć na pstryknięcie palca, sztuka tkwi w stworzeniu jednego, udanego związku a nie w posiadaniu "wielu" partnerów (Twoje słowa) moze tamta jest porzadna i ma poukładane w glowie :) szczęścia im

Nie dbałaś, to zostawił. Widać myślał o poważnym związku, a nie takim na pokaz... Pokazałaś jaka jesteś. I niestety, dla mnie lepiej być grubą, a uroczą i miłą, niż piękną i zarozumiałą :)

Gość gość
jesteś chooyowa w łóżku, to proste. Miałem 2 miski i prawie w ogóle nie pamiętam jak je roochalem:-O a miałem tez takie "przeciętne" i pamiętam do dziś:classic_cool: To jest to "coś", takie suche wydepilowane, wyskubane i wypindrzone raszple się później dziwią że do "grubej" jest kolejka a ona się tak napracowala a ma cwela:-D