Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karty co mówią

Kto zinterpretuje mi układ kart Tarota

Polecane posty

Gość karty co mówią

Mam układ kart ale nie potrafię go odczytać, może ktoś chętny mi pomóc? Pytanie: czy osiągnę sukces zawodowy w najbliższych dwóch miesiącach. Karty wyłożone: 4 cesarz - 8 moc - 16 wieża Dziękuję

Gość gość
niedobre. upadek nieszczęście niepowodzenie zyciowe.

Gość bzdury gadasz wróżbito
która karta mówi o niepowodzeniu i nieszczęściu? Idź krowy wypasaj a nie za wróżbiarstwo się bierzesz. Będzie dobrze!

Gość gość
O nieszczęsciu i upadku mówi karta WIEŻA. Może sama się doucz, a nie innych pouczasz?Na początku bedze dobrze, ale potem upadek i nieszczęście.

Gość gość
marz za słaba wiez z szatanem musisz wyrzec sie boga w tedy lepiej będziesz mogła słyszeć podszeptów demonów tak to robia wruszki i nawet puzniej wcale nie bedziesz potrzebowała kart by znac przeszłosc danej osoby demony nie znaja przyszłosci moga ja tylko zgadywac i pomagac w jej spełnieniu

Gość o żesz w mordę jeża ANALfabeta
a ty weź się za słownik orto bo byk na byku oszołomie

Ciekawe ułożenie kart, trzy kolejne potęgi liczby 2!

Gość tarrotta
Z tą wieżą to nie do końca tak jest jak piszesz: Mówi ona, że pytający dostanie się w jakiejś dziedzinie życia pod wpływ siły złowrogiej, skłaniającej go do przecenienia swoich możliwości, albo do popełnienia błędu. nie musi oznaczać upadku!

Gość karty co mówią
Dziękuję za wstępną interpretację. Czyli z mojego awansu i zmiany stylu życia nic nie będzie? Czy może wejdę w układ z osobami nieprzychylnymi? Bardzo proszę o szerszą interpretacje, bo takie suche słowa niepowodzenie itp. z jednej strony mówią wiele ale z drugiej nie mówią niczego.

Gość karty co mówią
SzP - a to coś oznacza?

Gość gość
podaj imie i date ur

Gość karty co mówią
Ilona 1976-05-13

Nie wiem, ot zwykła ciekawostka matematyczna.

Gość gość
Prof. Morabito podkreśla, że przypadki opętania stają sie normą u osób, które dobrowolnie oddają się pod panowanie złego ducha - przez korzystanie z usług magów, wróżbitow i jasnowidzów, uczestniczące w seansach spirytystycznych, satanistycznych czarnych mszach lub słuchanie satanistycznej muzyki." Jako znany i ceniony naukowiec z przeszło trzydziestoletnią praktyką profesorskiej pracy na uniwersytecie i w wielkich uniwersyteckich klinikach, prof. Simone Morabito zebrał obszerny, udokumentowany materiał na temat chorób spowodowanych przez szatana. A jeszcze kilkanaście lat temu nie wierzył w realne istnienie złych duchów i możliwość opętania.

Gość gość
W świetle mojego credo – pisze Morabito – jako człowiek nauki i sumienia mogłem zaobserwować, również za pomocą skomplikowanych przyrządów medycznych, przypadki opętań. Opętani poddawani egzorcyzmom ulegają całkowitej amnezji. Nie pamiętają swoich przerażających krzyków, psychomotorycznych ruchów, fenomenu przewidywania i jasnowidzenia oraz innych nadzwyczajnych zjawisk…Demon jest pośród nas tak, jak zanieczyszczenie powietrza atmosferycznego, które wdychasz nie zdając sobie z tego sprawy. Dopiero później lekarze odczytują ze zdjęcia rentgenowskiego twoich płuc efekty zanieczyszczenia. Podobnie robią eksperci i egzorcyści, którzy odkrywają porażający wpływ demona na ciebie i twoje życie przez cały czas kiedy się nie modliłeś i nie powierzałeś Bogu.

Gość Idz oszołomie
wez tabletke psychiku. opetany do potegi świr

Gość wyiertalac oszolomy nawiedzone
idzcie kury domowe do wyr a nie o nawiedzeniach piszeta

Gość gość
J.W.SULIGA-TAROCISTA,AUTOR KSIĄŻEK O TAROCIE,NAUCZYCIEL TAROTA"Uwierzcie mi: sceptycyzm, ostrożność itp. nie chronią przed tym,co kryje się "za" kartami tarota. Każda karta (rodzaj talii nie ma znaczenia) jest tak, jeśli można tak powiedzieć, skonstruowana, że stanowi zakodowaną w symbolach i innych rzeczach ewokację do duchów (ewokacja=przyzywanie). Każda operacja tarotem je przyciąga. One nie patrzą na nasze intencje, na nasz stosunek do kart, do magii itp. One są zainteresowane nami, a w jaki sposób skuszą nas, byśmy choć leciutko uchylili drzwi do piekieł nie ma znaczenia.." Poniżej odpowiedź na pytanie dziewczyny, która miała poważne problemy korzystając z tarota: "..Czy może być tak, że nawet jeśli coś się zaczyna pięknie, to później odpłaca mi się czarna magia potrójnym złem, a ja kończę na prochach i terapiach psychologicznych..? J.W.Suliga: "A czy ja jestem wróżbitą, żeby Pani odpowiedzieć na te pytania? Wdepnęła Pani w magię i teraz płaci za to. Im dalej, tym gorzej,aż do całkowitej destrukcji. Ratuj życie dziewczyno! A jeśli nie chce Pani tego zrobić, to co ja na to poradzę? Rzecz przecież nie w tarocie, talizmanach czy innym g....Rzecz w tym, że wszystko to są okultystyczne praktyki. Okultyzm kala, niszczy duszę. Bo jest domeną jednej osoby, szatana. Pozdrawiam

Gość karty co mówią
Bardo Cię proszę załóż sobie nowy wątek i tam pisz na temat opętania i negatywnych skutków kart tarota. Czy to takie trudne? Tam znajdziesz z pewnością sprzymierzeńców.

Gość gość
to pisze suliga Wciąż miałem rozmaite wizje. Widywałem anioły zstępujące na ołtarz, wino zmieniające się w krew, Jezusa na krzyżu, Bogurodzicę w niebieskiej poświacie, świetliste kręgi spływające z nieba. Słyszałem anielskie pienia i wycie potępionych, wołanie zmarłych przodków. Czułem smród siarki i zapachy fiołków i róż, gdy odmawiałem różaniec. Każde pójście na mszę poprzedzało duchowe zmaganie. Każdą spowiedź – walka z „diabłem”. Nikt tego nie rozumiał, nikt nie chciał i nie był w stanie mi pomóc.

Gość karty co mówią
pomoże ktoś?