Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HelpMeee

Co zrobić z takimi włosami?

Polecane posty

Gość HelpMeee

Moje włosy na końcówkach się mocno kręcą, a w miarę ku górze są coraz prostsze, czyli górną połowę włosów mam prostą. Od dłuższego czasu męczę się z odrostami nad czołem i nad uszami. Włosy tam bardzo długo rosną i na dodatek strasznie się skręcają, każdy w inną stronę! Mam dość prostowania, bo gdy tylko dostaną wilgoci, powracają do stanu pierwotnego, z resztą są bardzo krótkie (5-10 cm) więc nieraz się poparzyłam przy ogarnianiu ich. Nie wiem, co mam już z nimi robić - pianki, prostowanie nie pomagają, próbowałam naprawdę wielu sposobów. Może ktoś mi tutaj pomoże?

Gość gośćiooofka
keratynowe prostowanie. ja płacę 150 zł za włosy do ramion i mam proste przez 4-5 miesięcy przy codziennym myciu zwykłym szamponem. też zawsze miałam siano i każdy włos żył własnym życiem . myślę że nie ma lepszego sposobu na ogarnięcie włosów

Gość gość
Zapuścić i pielęgnować loki, pewnie będą przepiękne :)

Gość HelpMeee
Nie wiem tylko, czy na takie króciutkie włosy też można keratyną?

Gość anulkaa11
lepiej trochę się przemęczyć i potem będą piękne loki ;) pielęgnowac*****elęgnowac ;) postaw na jakąś porządną linię kosmetyków i będzie ok :) ja mam podobne włosy, choć całe się wywijają i zawsze kupuje w sklepie coletia.eu kosmetyki z firmy alterna. Tylko w coletii znalazłam te kosmetyki a dla moich włosów są zbawieniem ;)