Gość marcin96 Napisano Wrzesień 14, 2014 Witam. Obecnie jestem w 3 klasie liceum. Jednak nigdy nie chciałem chodzić do tego liceum do którego obecnie chodze, szkołe tą wybrali mi rodzice i babcia bo był tańszy bilet. Wogóle na nic mi nigdy nie pozwalali nie chodziłem na imprezy, nigdy nie miałem dziewczyny, nigdy nie uciekłem z ani jednej lekcji, a odkąd poszedłem dwa lata temu do tego liceum, miałem depresje, bezsenność i lęki. I teraz po tych dwóch latach pojawiła się nadzieja na zmiane szkoły. Mama wkońcu przyznała ze mnie skrzywdziła, ze nie powinna za mnie wybierać mi szkoły, patrząc tylko na koszty, i zaproponowała ze teraz przeniesie mnie do tego liceum do którego chciałem chodzić. Tylko ze teraz to juz jest 3 klasa, do końca szkoły zostało mi 7 miesięcy i nie wiem czy jest sens. Z drugiej strony jeśli tego nie zrobie bede miał później do siebie protensje ze czegoś nie zmieniłem w swoim życiu, pozatym ta szkoła to nadzieje na to żeby w końcu stać się szczęśliwym, zacząć wkońcu tak jak każdy chodzić na wagary (niestety w szkole w której jestem jest dziennik elektroniczny), tylko tak jak mówie, to juz jest 3 klasa jakbym tam poszedł to od października, i zostałby tylko paździrnik,listopad, grudzień, styczyeń, luty marzec, kwiecień. Teraz jest juz pewnie zgrana klasa, a ja byłbym tam zupełnie nowy. Jeśli Zostałbym w tej szkole w której jestem, to niestety najprawdopodniej w styczniu (bo pod koniec grudnia mam 18-stke) bym z niej zrezygnował i wyjechał za granice. DLatego zupełnie nie wiem co robić :( Mógłby mi ktoś doradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach