Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marcin96

zmiana szkoły

Polecane posty

Gość marcin96

Witam. Obecnie jestem w 3 klasie liceum. Jednak nigdy nie chciałem chodzić do tego liceum do którego obecnie chodze, szkołe tą wybrali mi rodzice i babcia bo był tańszy bilet. Wogóle na nic mi nigdy nie pozwalali nie chodziłem na imprezy, nigdy nie miałem dziewczyny, nigdy nie uciekłem z ani jednej lekcji, a odkąd poszedłem dwa lata temu do tego liceum, miałem depresje, bezsenność i lęki. I teraz po tych dwóch latach pojawiła się nadzieja na zmiane szkoły. Mama wkońcu przyznała ze mnie skrzywdziła, ze nie powinna za mnie wybierać mi szkoły, patrząc tylko na koszty, i zaproponowała ze teraz przeniesie mnie do tego liceum do którego chciałem chodzić. Tylko ze teraz to juz jest 3 klasa, do końca szkoły zostało mi 7 miesięcy i nie wiem czy jest sens. Z drugiej strony jeśli tego nie zrobie bede miał później do siebie protensje ze czegoś nie zmieniłem w swoim życiu, pozatym ta szkoła to nadzieje na to żeby w końcu stać się szczęśliwym, zacząć wkońcu tak jak każdy chodzić na wagary (niestety w szkole w której jestem jest dziennik elektroniczny), tylko tak jak mówie, to juz jest 3 klasa jakbym tam poszedł to od października, i zostałby tylko paździrnik,listopad, grudzień, styczyeń, luty marzec, kwiecień. Teraz jest juz pewnie zgrana klasa, a ja byłbym tam zupełnie nowy. Jeśli Zostałbym w tej szkole w której jestem, to niestety najprawdopodniej w styczniu (bo pod koniec grudnia mam 18-stke) bym z niej zrezygnował i wyjechał za granice. DLatego zupełnie nie wiem co robić :( Mógłby mi ktoś doradzić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować