Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłymiś

i jak?

Polecane posty

Gość miłymiś
no baa :D ps.Żabo nadal nie możesz spać? Są dobre prochy na to, tylko, że uzależniają :o JAk nie możesz to zakupy rób do domu, takie jak normalna kobieta robi (płyny, proszki do prania, zmywania -na zapas, mleko - na zapas, wodę zgrzewkami-na zapas, kartofle)....kasztanów nazbieraj ze 20kg ...

Gość miłymiś
jak umiesz przechodzić przez płot z wózkiem na zakupy to dasz radę [cool ] ...bo w ręcach się tyle nie przyniesie. Tylko trzeba wyszukać dobre miejsce.

Dobra to dzisiaj z rańca obrócę ze 20-cia razy do biedrony, nakupię ziemniaków na całą zimę. A spać mi się nie chce, bo dziś miałam dzień lenia i spałam sobie do bólu.

Gość miłymiś
płyn do garów naznosić do domu na zapas, marchew na soki (to na zapas sie nie da, bo wysycha albo gnije). Sprzątanie rób, mycie okien, odkurzacz kup nowy i wypróbuj od razu (sprzątając gruntownie mieszkanie). A jak sie tak zmachasz to powinnaś mieć w domu Voltaren żel, bo potem ręce bolą.... no ale spać się chce.

Gość miłymiś
a no to jak się spało tyle, to masz teraz :o Aha, odkurzanie z odsuwaniem szaf, szafek i kanap oczywiście, na szafach , obrazy odkurzyć.... Dywan można wytrzepać i wyprać na upale wyschnie.... Ja idę spać,,,,bo jednak te kasztany mnie dziś wykończyły trochę. Ale miałam dla kogo je zbierać, bo mam dziecko w rodzinie. Będę mu nosić po 2kg. Dobranoc ;) pa