Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci to bydło dowody

Polecane posty

Gość gość

Hitler, Stalin, Mao wszyscy wielcy przywódcy, odpowiedzialni za śmierć milionów ludzi to oczywiście mężczyźni. Jesteście zwyczajnie źli, okrutni i uwielbiacie patrzeć na ludzkie cierpienie. W szczególności kobiet, bo tak naprawdę nas nienawidzicie.

Gość gość
Jesteście zwyczajnie źli, okrutni i uwielbiacie patrzeć na ludzkie cierpienie. W szczególności kobiet, bo tak naprawdę nas nienawidzicie. Większość się do tego nie przyzna, nawet przed sobą, ale tak jest. Nienawidzicie nas, traktujecie tylko i wyłącznie jak obiekty seksualne do zaspokajania swoich zachcianek, ewentualnie służbę domową i inkubatory dla waszego potomstwa. Gardzicie nami, uważacie za głupsze i gorsze.Mnóstwo z was to damscy bokserzy, którzy biją swoje kobiety, znęcają się nad nimi psychicznie i fizycznie. Po prostu kochacie wyżywać się na słabszych. Robicie to już od wczesnych lat dziecięcych, znęcając się nad rówieśnikami. Żałosne, napakowane testosteronem, tępe istoty. Wasza obrzydliwa chuć i potrzeba wsadzenia waszego fiuta gdzie się tylko da, sprawia, że wielu z was gwałci kobiety, a nawet dzieci. Nie obchodzą was ich zniszczone życia, ważne, że wsadziłem k****a tam gdzie chciałem.

Gość gość
Nawet nie wspominam, co dzieje się w krajach arabskich, Chinach, Afryce itd. Gdzie kobiety są prześladowane, poniżane czy wręcz zabijane tylko dlatego, że urodziły się z pochwą, a nie z penisem. Gdzie w RPA lesbijki są poddawane terapią gwałtem, aby były „przydatne męskiemu społeczeństwu", a rząd ma to w d***e. Nawet o tym nie mówię, zajmijmy się naszym środowiskiem. Rośniecie w przekonaniu, że jesteście najmądrzejsi, najlepsi i NALEŻY się wam tylko z tej racji, że posiadacie k****a. Masz mi sprzątać, prać, gotować i rodzić dzieci, bo jak tak CHCĘ i mi się to NALEŻY. Nieważne twoje uczucia, chęci czy plany. JA jestem najważniejszy i koniec. Wasz egoizm jest tak skrajny, że nie ma słów, by go opisać. P*********e głupoty o tym jak to lubicie, jak kobieta jest inteligentna, ma poczucie humoru itp. G****o prawda. Jedyne na co zwracacie uwagę w kobiecie, to jej d**a i cycki. Tylko i wyłącznie. Pierwsze co sobie wyobrażacie jak widzicie kobietę to „jak to by było ją ****ać. Wymagacie, aby każda kobieta była idealnie ładna, zadbana i miała idealną figurę. Jeśli tak nie jest to jest „spasioną świnią.

Gość gość
sama prawda :O

Gość gość
Oczywiście większość z was ma obleśne bebzuny i włochy na plecach, ale przecież to nic. Macie k****a, więc nic innego się nie liczy, idealne dupcie wam się po prostu należą. Kobieta oczywiście nie potrafi prowadzić, zrobić jakiejkolwiek rzeczy związanej z techniką, nauką, medycyną itd. Jeśli kobieta jest dobrze sytuowana, ma pozycję, pieniądze, kierownicze stanowisko, to oczywiście dała d**y lub jej mąż jej to załatwił. Innej drogi nie ma, prawda? Kobieta jest głupsza od mężczyzny i koniec, nawet nie dopuszczacie do siebie myśli, że jest inaczej; wasze ego wam na to nie pozwala. Ja być samiec, ja być lepszy.Każda kobieta leci na kasę. Tylko skąd tyle biednych małżeństw? Zastanawiające, prawda? Wy za to lecicie tylko na wygląd. Jeśli facet jest z brzydką kobietą, to znaczy, że chce mieć pewność, że ta go nie zdradzi (no bo przecież nikt nie zechce się narażać dla brzydkiej), że urodzi mu dzieci i będzie mu usługiwać do usranej śmierci z samej wdzięczności, że ktoś ją w ogóle zechciał. Udaję, że ją kocham, że mi zależy, że jest jedyna, a dzięki temu mam: czysty i zadbany domek, regularne posiłki, regularne ******ie, ewentualnie dzieci (czyli moja pula genowa została zachowana). A i tak przeważnie mam coś na boku. Większość mężczyzn zdradza.

Gość gość
męskie k***wstwo nalezałoby wieszać, najlepiej wnieść o przeniesienie mezczyzn z kategorii człowiek do kategorii p******e zwierzę. To bydło nie zasługuje na bycie człowiekiem.

Gość katerrrinka1
coś słaba dyskusja.... a przeciez to wszystko prawda

Gość gość
prawdą jest też że Hitler Mao i Stalin mieli tabuny kobiet i tabuny wielbicielek bo kobiety lubią władzę prawdą jest że więźniowie mają powodzenie bo kobiety lubią niegrzecznych chłopców prawdą jest że laski są z beznadziejnymi facetami którzy piją zdradzają robią takim lody i nadstawiają się bo nie chcą być same prawdą jest że lubią seks lecą na wygląd i na kasę i władzę ale o tym otwarcie nie przyznają prawdą jest że kobiety zdradzają i to czasem perfidnie oddając się kumplowi swojego faceta prawdą jest że spokojny i dobry facet nie jest nagradzany uwagą kobiet bo kobiety to nie pociąga

Gość gość
no dobra ale kobiety nie gwałcą dzieci i nie ****aja zwierząt więc kobiety nawet jak są puste i beznadziejne to i tak wygrywają z p********i mężczyznami.

Z częścią śmiało mogę się zgodzić, jednak nie każdy facet jest taki. Tak samo jak nie każda kobieta jest delikatną mimozą, niektóre są takimi szmatami, że tylko podłogę nimi wytrzeć.

Gość gość
nie gwałcą i nie ruch/ają fakt bo nie mają penisów ale nadstawiają tyłki psom

Gość gość
Przykro mi, że jesteś autorko mało inteligenta i szufladkujesz wszystkich. To nie nasza wina, że jesteś masochistką i wybierasz sobie tyranow.

Gość gość
truee :D

Gość gość
najbardziej zadziwiające są teksty typu:kto cie tak skrzywdził autorko. Przecież to są fakty?? nie ma pewnie więcej niż 50 pedofilek na cały świat od średniowiecza do dziś? a facetów? dziesiątki tysięcy.