Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam bogatego kumpla, napwade bogatego który nie może znaleźć

Polecane posty

Gość gość

sobie dziewczyny. Mówią, że kobiety lecą na kasę, ale to nieprawda. Kumpel ma dom, jeździ RS7 i Cayenne a jakoś na niego nie lecą. Trzeba przyznać, że do najpiękniejszych nie należy, ale dba o siebie. Ja się pytam hej, gdzie te opowieści, że bogaci staruszkowie z brzuszkami przy kasie mają u boku piękne kobiety na zawołanie, skoro zadbany kolo koło 30tki przy kasie nie może wzbudzić u innych zainteresowania?

Gość gość
Może charakter nie ten?

Gość gość
Czy ja wiem. Ja myślę że to fajny człowiek, bo mimo sukcesu normalny, zero wywyższania się, gdyby nie to że ma kilka drogich 'zabawek' to by nie było poznać po nim, że ma pieniądze., można z nim normalnie pogadać, czy spędzić 'po męsku czas'.

Gość gość
No i na 100% nie jest gejem ;) Był w dalekiej przeszłości kilka razy odrzucony, ale chyba nie ma jakiegoś urazu z tego powodu? Mnie też kiedyś panienka odrzuciła jak się o nią starałem, ale jak to mówią "tego kwiatu jest pół światu" więc startowałem do następnych, skutecznie ;)

Gość gość
A trzy czwarte... Wiadomo:-D

Gość taka_jedna_co
Bo moze kasa to jednak nie wszystko?

Gość gość
No ja się zgadzam że kasa to nie wszystko, ale czytałem i słyszałem mnóstwo razy jak to kobiety lecą na kasę i że jak ktoś kasiasty to każda jego. I mnie to dziwi. Ja nigdy ze znalezieniem kobiety problemu nie miałem, a nigdy jakoś specjalnie bogaty nie byłem. Jestem z kobietą aktualnie 1,5 roku, myślę że "to ta jedyna" a zarabiam bardzo przeciętnie. A z tym trzy czwarte to nie rozumiem ;)

Gość gość
Tego kwiatu jest pół światu a trzy czwarte gó....no warte.

Gość gość
Ja akurat slyszalam to w wersji c***a warte;-)

Gość gość
:D Może być i tak - na jedno wychodzi. :)

Gość gość
Gość zna realia. Wie że pierwsze co u niego zobaczy kobieta to forsa, dużo forsy. On takiej kobiety nie chce więc założył sobie blokade.

Gość gość
może koleś jest po prostu psychiczny. mało to przypadków życiu, gdy nikt nie powiedziałby złego słowa na kogoś, kto okazał się totalnym p*****m? może on źle traktuje partnerki? normalny, nie wywyższający się, bardzo zamożny i sam? nie wierzę. musi z niego być kawał c***a, skoro żadna nie leci na te pieniądze. takich rzeczy nie zobaczy kumpel od piwa czy wspinaczki skałkowej. takie rzeczy z człowieka wyłażą dopiero w czterech ścianach mieszkania. no i oczywiście mogą być sygnały dla otoczenia, ale faceci są tak niekumaci, że nie dostrzegają szczegółów, które widzą kobiety. także dla ciebie może on być super kumplem, dla partnerki - potworem

Gość lololus III
ha ha ale z was przygłupy facet, sam, po 30tce to wg was psychol .. i tak się spirala nakręca - nie masz nikogo = uznają cię za psychola. Skoro uznają cię za psychola to nikt z tobą nie chce być ITD!

Gość gość
A on w ogóle kogoś szuka? Bo jak nie szuka, to nie ma. Proste.